Η σκανδιναβική εταιρεία διαμοιρασμού αυτοκινήτων (car-sharing) GreenMobility εισέρχεται στη βελγική αγορά με την προσφορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η εταιρεία μόλις έλαβε άδεια σταθμού αυτοκινήτων και διαμοιρασμού από την πόλη της Αμβέρσας, η οποία βλέπει μεγάλες δυνατότητες στα ηλεκτρικά οχήματα διαμοιρασμού, με τη μείωση της χρήσης ιδιωτικών αυτοκινήτων και τη βελτίωση του περιβάλλοντος.

Η GreenMobility θα ξεκινήσει την υπηρεσία της διαμοιρασμού ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε κοινοπραξία με τοπικούς εταίρους και σκοπεύει αργότερα να επεκταθεί στις Βρυξέλλες και τη Γάνδη.

Η ανάλυση αγοράς της Greenmobility κατέδειξε πως η βελγική αγορά διαθέτει σημαντικό δυναμικό και, ως εκ τούτου, απoφάσισε να εισέλθει στη χώρα σε κοινοπραξία με τον τοπικό εταίρο της Deurnese Transportmaatschappij NV (DTM).

Η στρατηγική της εταιρείας είναι να εγκαθιδρύσει σταδιακά δική της τοπική δραστηριότητα, μέσω θυγατρικών πλήρους ή μερικής κυριότητας και όχι συνεργασίες franchise. Αυτό συμβαδίζει με τις δραστηριότητες στην Κοπεγχάγη και το Aarhus στη Δανία και στο Malmö και Göteburg στη Σουηδία στις αρχές του 2020.

Η υπηρεσία της GreenMobility στην Αμβέρσα αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2020, με τη δημιουργία ενός στόλου περίπου 350 EV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here