Η Audi ολοκλήρωσε μια δοκιμή με την Fleetonomy, μια ισραηλινή εταιρεία ειδικευμένη στις υπηρεσίες παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου.

Με τη χρήση δεδομένων από τους κατά παραγγελία διαμοιραζόμενους στόλους (on-demand shared fleets) της Audi στη Γερμανία και το Σαν Φρανσίσκο, η Fleetonomy μπορούσε να προβλέψει τη ζήτηση και να μετακινήσει τα διαθέσιμα οχήματα προς αποκατάσταση της διαθεσιμότητας οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.

“Καθώς μετασχηματίζεται ο κλάδος, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων επεκτείνουν το ρόλο τους ως παροχείς μεταφορικών υπηρεσιών κατά παραγγελία και αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των στόλων τους, ανάλογα με τη δυναμική ζήτησης και προσφοράς”, δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Fleetnomy, Israel Duanis. “Η Fleetonomy παρέχει ιδανικές λύσεις διαχείρισης στόλου που βοηθούν τους αρμόδιους να αυτοματοποιήσουν, να βελτιστοποιήσουν και να διαχειριστούν έξυπνες υπηρεσίες μεταφοράς, που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες του κλάδου. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας σε αυτό το έργο και είμαστε βέβαιοι πως η Fleetonomy μπορεί να επηρεάσει θετικά τη συνολική απόδοση και να ενισχύσει τις δυνατότητες της Audi για έξυπνη διαχείριση των μεταφορών στο μέλλον” κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΗ Γαλλία επεκτείνει το Advenir, επιδοτώντας σταθμούς φόρτισης
Επόμενο άρθροΈκρηξη υδρογόνου στη Νορβηγία: Λύθηκε το μυστήριο