Η Europ Assistance Greece στη Θεσσαλονίκη

H Europ Assistance Greece, συνεχίζοντας την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, υλοποιεί την στρατηγικής σημασίας επέκτασή της στη Θεσσαλονίκη, με τις ομάδες διαχείρισης περιστατικών Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από την αρχή του έτους στη συμπρωτεύουσα με σημαντική επιτυχία, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει περισσότερα από 3.000 περιστατικά.

Με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση της συνεχώς αυξανόμενης πελατειακής της βάσης, η Europ Assistance Greece χρησιμοποιεί ήδη στη Θεσσαλονίκη τα ειδικά και πλήρως εξοπλισμένα οχήματα του στόλου της, με τα γνωστά υψηλότατα ποσοτικά και ποιοτικά standards στις επεμβάσεις τους, όπως: μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού, Service Vans για επιτόπου αποκατάσταση βλαβών, υπερσύγχρονα φορτηγά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6 και heavy duty pick ups 4×4 για πρόσβαση στα πιο δύσκολα εδάφη και σε υπόγεια.

Τέλος, η επιχειρησιακή ομάδα στη Θεσσαλονίκη απαρτίζεται κι αυτή από έμπειρους και συνεχώς εκπαιδευόμενους οδηγούς & τεχνικούς της Europ Assistance,  με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την άμεση επέμβαση ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιστατικά

Προηγούμενο άρθροMazda: ουδετερότητα άνθρακα έως το 2050
Επόμενο άρθροΤο μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην ABB FIA Formula E