Khaled Shahbo

Η Enterprise Rent-A-Car UK ολοκλήρωσε την εξαγορά της SHB Hire, η οποία διαχειρίζεται έναν στόλο με περισσότερα από 18.500 επαγγελματικά οχήματα.

Η συμφωνία θα δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έναν μικτό στόλο περισσότερων από 45.000 οχημάτων.

Συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους οι δύο εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μεγαλύτερη επιλογή εμπορικών οχημάτων, ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες. Η μικτή επιχείρηση θα λειτουργήσει ως τμήμα της Enterprise Flex-E-Rent, του τμήματος επαγγελματικών οχημάτων της εταιρείας.

“Στόχος μας είναι να γίνουμε ο κύριος πάροχος κινητικότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο για επιχειρήσεις και ιδιώτες αυτοκινητιστές, για οποιονδήποτε τύπο οχήματος, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Με την SHB Hire, μπορούμε να υποστηρίξουμε καλύτερα τους πελάτες που χρειάζονται επαγγελματικά οχήματα”, δήλωσε ο Khaled Shahbo, Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Holdings UK και Ιρλανδίας.

Η εξαγορά εξασφαλίζει στον μικτό στόλο της Enterprise Rent-A-Car UK περισσότερα από 120.000 οχήματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται απλά αυτοκίνητα, SUV, 4×4, EV, υβριδικά, premium, LCV και HGV.

Προηγούμενο άρθροAlfa Romeo και Jeep έτοιμες να εντυπωσιάσουν το κοινό στο Goodwood
Επόμενο άρθροEVBox και Smappee χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια για φόρτιση