Τους τελευταίους 12 μήνες, η εταιρεία ενοικίασης οχημάτων Enterprise άνοιξε πάνω από 100 νέα καταστήματα σε 20 χώρες. Προγραμματίζεται περαιτέρω επέκταση κατά τη διάρκεια του 2021, στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης στο παγκόσμιο δίκτυό της.

  • Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA): νέα καταστήματα σε 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας και της Λιθουανίας στην Ευρώπη, επιπλέον της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας.
  • Ασία / Ειρηνικός (APAC): νέα καταστήματα στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες και το Γκουάμ.
  • Λατινική Αμερική και Καραϊβική (LAC): τα πρώτα καταστήματα Enterprise Rent-A-Car στην Αρούμπα, τον Παναμά, το St. Barts και το Sint-Maarten. 50 επιπλέον καταστήματα στη Βραζιλία.

Στις πέντε χώρες και επικράτειες της LAC, τα καταστήματα Enterprise ενώνονται με τις ήδη υπάρχουσες εταιρείες National Car Rental και Alamo Rent A Car. Και οι τρεις μάρκες ανήκουν στην Enterprise Holdings.

«Η παγκόσμια υγειονομική κρίση είχε τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρο τον τομέα των μεταφορών, αλλά είμαστε τολμηροί και ανθεκτικοί, καταφέραμε να επενδύσουμε στο δίκτυό μας, αυξάνοντας την παρουσία μας σε APAC, EMEA και LAC και διασφαλίζοντας την ετοιμότητα υποστήριξης ακόμα περισσότερων πελατών, καθώς ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και πάλι για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή», δήλωσε ο Peter Smith, Αντιπρόεδρος Global Franchising της Enterprise Holdings.

«Η παρουσία μας σε βασικούς κόμβους μεταφορών και το εκτεταμένο δίκτυο τοπικών καταστημάτων σημαίνει ότι είμαστε σε καλή θέση για να αποτελέσουμε μέρος ευρύτερων ολοκληρωμένων δικτύων μεταφορών, τα οποία αναπτύσσονται σε πολλές χώρες. Η επέκταση του δικτύου μας δημιουργεί καλές θέσεις εργασίας με εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις επενδύσεις και τις τεχνολογίες που υποστηρίζουν την επιχείρηση».

Ενισχύοντας τη δέσμευσή της να διατηρήσει τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων, η Enterprise παρουσίασε το Complete Clean Pledge το 2020. Η δέσμευση βελτιώνει περαιτέρω τα πρωτόκολλα καθαρισμού σε όλες τις μάρκες της εταιρείας και το πλήρες χαρτοφυλάκιο επιλογών μεταφοράς.

Η εταιρεία έχει παρουσία και στην Ελλάδα, μέσω της Executive Lease, του Ομίλου Σφακιανάκη.

Προηγούμενο άρθροIEA: Μείωση πωλήσεων πετρελαίου/βενζίνης λόγω EV
Επόμενο άρθροΤο νέο Renault CLIO από 13.790€ και με δώρο το LPG