Η Elastrak αποκλειστική αντιπρόσωπος της Webfleet

Η Elastrak ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Webfleet (νέο πρόγραμμα τηλεματικής), εταιρείας του ομίλου Bridgestone, η οποία προήλθε από την σύμπραξη με την περίφημη εταιρεία τηλεματικής TomTom.

Πρόκειται για άρτια επιλογή για την προετοιμασία του στόλου σας σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς καταγραφής και αναφοράς εκπομπών CO2.

Αποκτείστε τον έλεγχο των εργασιών σας με τη λύση τηλεματικής Webfleet

Με περισσότερους από 60.000 μοναδικούς πελάτες ανά τον κόσμο και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, αυτή η λύση σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας, εξαργυρώνοντας την επένδυσή σας σε 6 έως 9 μήνες κατά μέσο όρο.

Τι κερδίζετε επιλέγοντας το πρόγραμμα Webfleet:

  • Παρακολουθείτε και εντοπίζετε τα οχήματά σας 24/7

Με παρακολούθηση και εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο

  • Μειώνετε το κόστος καυσίμων και συντήρησης

Καταγράφοντας και βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά

  • Βελτιστοποιείτε την ασφάλεια του στόλου σας

Δημιουργώντας κουλτούρα ασφάλειας για υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά & πρόληψη ατυχημάτων, αξιοποιώντας την ορατότητα σε πραγματικό χρόνο, τις πληροφορίες για την απόδοση οδήγησης, τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές για φορτηγά με το TomTom GO Fleet, τη διαχείριση της κόπωσης των οδηγών, την πρόληψη κλοπής των εμπορευμάτων και την έγκαιρη συντήρηση οχημάτων και ελαστικών.

  • Βελτιστοποιείτε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες

Μέσω της εύκολης ενσωμάτωσης του υπάρχοντος λογισμικού

  • Μένετε στη σωστή διαδρομή

Χάρη στο πρόγραμμα Professional Navigation και την παρακολούθηση της κίνησης «ζωντανά»

  • Βελτιώνετε τις υπηρεσίες σας

Με δυναμική ανάθεση της εργασίας και απρόσκοπτη επικοινωνία με τους οδηγούς

  • Μένετε συμμορφωμένοι

Μέσω λήψης δεδομένων ταχογράφου & χιλιομέτρων και εγγραφής  χρόνου εργασίας

  • Παρακολουθείτε τα οχήματα σε πραγματικό χρόνο

Εντοπίζετε τα οχήματά σας σε ευκρινή προβολή χάρτη και βλέπετε εάν είναι σταθμευμένα ή εν κινήσει. Προσδιορίζετε τον οδηγό που ταιριάζει καλύτερα σε μια νέα εργασία για να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο στο δρόμο και να διατηρήσετε υψηλά τα επίπεδα εξυπηρέτησης.

  • Ολοκληρώνετε περισσότερες εργασίες

Η απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του γραφείου σας και των οδηγών σας βοηθά στη βελτίωση της διαχείρισης της ροής εργασίας σας. Κρατήστε τους πελάτες ευχαριστημένους με τους καλύτερους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης και βελτιώστε εύκολα τις παραγγελίες σας.

  • Μειώνετε τη χρήση καυσίμου και τις εκπομπές άνθρακα

Λαμβάνετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό σχετικά με τον τρόπο χρήσης των καυσίμων. Εντοπίζετε τάσεις ή ανωμαλίες στον πίνακα εξοικονόμησης καυσίμου και αναλαμβάνετε δράση για να μειώσετε την κατανάλωσή σας με τη λύση της τηλεματικής Webfleet.

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της Elastrak βρίσκεται στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε μαζί πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα τηλεματικής Webfleet.

Προηγούμενο άρθροΗ Nissan ξεκινάει συνεργασία με την Acciona
Επόμενο άρθροVolvo EX30: Red Dot «Best of the Best» Design Award