Η Divitec, εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, παρουσίασε στη φετινή έκθεση Αυτοκίνηση – Electromobility, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, τη νέα σειρά e-bike Nilox Cargo.

Η Divitec, ως επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, διαθέτει ήδη έναν εκτεταμένο κατάλογο προϊόντων της Nilox, μεταξύ των οποίων ηλεκτρικά ποδήλατα, πόλης και βουνού, ηλεκτρικά πατίνια, αλλά και αξεσουάρ ασφαλείας.

Με ένα ήδη ευρύ φάσμα προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες της αστικής, αλλά και της εκτός πόλης ηλεκτρικής μετακίνησης, η Divitec εισάγει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων Cargo της Nilox. Το ηλεκτρικό ποδήλατο καλύπτει κάθε ανάγκη του ποδηλάτη σε ομαλές και μη διαδρομές με τα καινούρια μοντέλα να είναι τα εξής:

C2-Cargo Mid

Το e-bike Cargo Mid C2 είναι το κατάλληλο ποδήλατο για την μεταφορά φορτίων με απόλυτη ασφάλεια. Το ειδικό πλαίσιο αλουμινίου και το χαμηλό κέντρο βάρους του, διασφαλίζουν μία σταθερή και αξιόπιστη εμπειρία οδήγησης, ακόμα κι αν είναι πλήρως φορτωμένο. Το νέο αυτό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 80Νm Bafang M400 mid motor, ελαστικά Kenda24 230, καθώς και υδραυλικά δισκόφρενα Shimano. Διαθέτει, αποσπώμενη,  μπαταρία 468Wh που χρειάζεται μόνο 5 ώρες για την φόρτωση της, ενώ έχει αυτονομία έως και 60 km με μέγιστη ταχύτητα  25km/h. Μπορεί να μεταφέρει έως 180kg συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, με δυνατότητα φόρτωσης έως 50 kg για την πίσω σχάρα και 15 kg για την μπροστινή.

C3-Cargo Long

To Cargo Long C3 είναι το ιδανικό ποδήλατο για οικογενειακή χρήση, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ψώνια, τη βόλτα και τη δουλειά.  Διαθέτει οθόνη Bafang LCD, με λειτουργία Bluetooth, την οποία έχει ενσωματωμένη σε πλαίσιο αλουμινίου, ενώ είναι εξοπλισμένο με rear motor κινητήρα Bafang 36 V – 250 W 45 Nm. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά ποδήλατα C3 διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Kenda, εσωτερική καλωδίωση, υδραυλικά δισκόφρενα Shimano και σκελετό αλουμινίου με μπροστινό πιρούνι carbon, ικανό να προσφέρει ελαφρότητα, ευελιξία και σταθερότητα ακόμη και όταν είναι πλήρως φορτωμένο, για συνολικό βάρος μόλις 24 kg. Όπως και το C2, έχει δυνατότητα μεταφοράς 180kg, ενώ στην πίσω σχάρα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 2 παιδιά.

Όλα τα προϊόντα της Nilox είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων και online shops, από την Divitec AE, η οποία είναι υπεύθυνη για το service και την εγγύησή τους.

Προηγούμενο άρθροTour d’Excellence στην Ντόχα με Volkswagen ID. Buzz
Επόμενο άρθροΑνανεωμένο Mazda CX-30 2024