Με ενοποιημένα έσοδα που αναμένεται να αυξηθούν κατά 5,5% σε περισσότερα από 3,3 δισ. ευρώ το 2018, η διεθνής εξειδικευμένη εταιρεία εμπειρογνωμόνων DEKRA σηματοδοτεί 15 συνεχόμενα χρόνια ανάπτυξης και αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη δομή της.

Φέτος, περίπου το 40% των εσόδων της DEKRA προέρχεται από δραστηριότητες εκτός της γερμανικής αγοράς. Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων της εταιρείας αυξήθηκε κατά 2.000, σε περισσότερους από 46.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 60 χώρες, με πάνω από το ήμισυ του μόνιμου προσωπικού της να βρίσκεται εκτός Γερμανίας.

Οι υπηρεσίες της DEKRA περιλαμβάνουν επιθεώρηση οχημάτων και εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων, υπηρεσίες διεκπεραίωσης αξιώσεων, βιομηχανικές και οικοδομικές επιθεωρήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες ασφαλείας, δοκιμές και πιστοποίηση προϊόντων και συστημάτων, καθώς και μαθήματα κατάρτισης και προσωρινή εργασία.

Τον Ιανουάριο του 2019, η DEKRA θα μετατρέψει την τρέχουσα δομή της τριών Επιχειρησιακών Μονάδων (Αυτοκινήτου, Βιομηχανίας και Προσωπικού) σε οκτώ τμήματα υπηρεσιών, τα οποία θα ενσωματώσουν το ευρύ φάσμα υπηρεσιών της και σε οκτώ περιοχές. Στόχος είναι η παροχή στους πελάτες διεθνώς πιο ολοκληρωμένων λύσεων και η εστίαση στις δυνατότητες καινοτομίας.

“Μετά από 15 χρόνια απρόσκοπτης ανάπτυξης, αυτή η νέα βασική δομή μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας για ασφάλεια σε όλον τον κόσμο μελλοντικά και να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε βιώσιμη ανάπτυξη”, δήλωσε ο Stefan Kölbl, Διευθύνων Σύμβουλος της DEKRA. Με την νέα χρονιά, η DEKRA θα επεκτείνει το διεθνές δίκτυο δοκιμών για ψηφιακή ασφάλεια. Η επίβλεψη της ψηφιοποίησης υπηρεσιών και διαδικασιών θα ανατεθεί στην DEKRA Digital GmbH.

Με έτος ίδρυσης το 1925 στο Βερολίνο, ως Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein, η συνεχιζόμενη ανάπτυξη της DEKRA το 2018 επιβεβαιώνει τη θέση της ως τέταρτης μεγαλύτερης διεθνώς στον κλάδο TIC (δοκιμή, επιθεώρηση, πιστοποίηση) και κορυφαίας εξειδικευμένης οργάνωσης παγκοσμίως. Το όραμα για τα 100ά γενέθλια της εταιρείας, το 2025, είναι να καταστεί η DEKRA παγκόσμιος συνεργάτης για έναν ασφαλή κόσμο.

Προηγούμενο άρθροΝέα πρωτοβουλία BNP και Axa στη Γαλλία
Επόμενο άρθροCharge4Europe: Νέο δίκτυο φόρτισης σε όλη την Ευρώπη