Copyright William CROZES @ Continental Productions

Citroën: νέο ë-C4 – 100% ηλεκτρικό και νέο C4, η νέα γενιά hatchback. Συνεχίζοντας την επιτυχή καμπάνια SUV με το λανσάρισμα των C3 Aircross SUV και C5 Aircross SUV (300.000 και 200.000 πωλήσεις αντίστοιχα από το λανσάρισμά τους στα τέλη του 2017), η Citroën είναι έτοιμη για την επόμενη φάση ανάπτυξης της στρατηγικής προϊόντων της, εστιάζοντας σταθερά στην αγορά hatchback. 

Τα συμπαγή hatchback παίζουν σημαντικό ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το 28% των πωλήσεων κατηγορίας C το 2019. Το νέο ë-C4 – 100% ηλεκτρικό και το νέο C4 συμπληρώνουν την κατηγορία, προσφέροντας μια μοντέρνα, χαρακτηριστική  του σημερινού κόσμου αντίληψη. 100% ηλεκτρικό, βενζίνης ή ντίζελ, το συμπαγές hatchback νέας γενιάς της Citroën, εμπνευσμένο από τους πελάτες του και τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν το αυτοκίνητο, έχει όλες τις απαραίτητες ιδιότητες για να συγκλονίσει μια κατηγορία που πρέπει να επαναπροσδιοριστεί.

Τρεις διαφορετικοί κινητήρες προς επιλογή: 100% ηλεκτρικός, βενζίνης ή ντίζελ

Το νέο ë-C4 – 100% ηλεκτρικό και το νέο C4 είναι το ίδιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο με ευρύτερη δυνατότητα επιλογής κινητήρων: 100% ηλεκτρικό, βενζίνης ή ντίζελ. Οι πελάτες επιλέγουν απλώς το σύστημα υψηλών επιδόσεων και απόδοσης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους. Το νέο ë-C4 – 100% ηλεκτρικό είναι το πέμπτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο που θα ανακοινωθεί το 2020 ως μέρος της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης της Citroën – μετά τα C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy και ë-SpaceTourer.

Καινοτομία και δυναμικό στυλ

Το νέο ë-C4 – 100% ηλεκτρικό και το νέο C4 αντικατοπτρίζουν επίσης μια νέα σχεδιαστική αντίληψη στο επίκεντρο της κατηγορίας τους, με μια μοναδική και τολμηρή ταυτότητα. Με την ανυψωμένη και δυναμική εμφάνισή τους, το σχήμα του αμαξώματος συνδυάζει την κομψότητα και το δυναμισμό ενός hatchback, υιοθετώντας διακριτικά ορισμένα χαρακτηριστικά SUV για επιπλέον ρώμη και χαρακτήρα. Αεροδυναμικό και λείο, αντανακλά τα εμπορικά σήματα της Citroën, κομίζοντας νέο στυλ στη γκάμα. Το φιλόξενο και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του εκφράζει άμεσα την ευεξία, την άνεση και τον εκσυγχρονισμό.

Μια νέα έκφραση του προγράμματος citroën advanced comfort® 

Με την πλήρη ενσωμάτωση του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, το Νέο ë-C4 – 100% ηλεκτρικό και το Νέο C4 προσφέρουν μια νέα αίσθηση σύγχρονης, ολόπλευρης άνεσης: οδηγική άνεση που εξασφαλίζεται από την ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions® και τα καθίσματα Advanced Comfort. Άνεση ταξιδίου χάρη στον εσωτερικό του χώρο και τον πρακτικό εξοπλισμό του, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας καινοτομίας για τον μπροστινό επιβάτη που θα αποκαλυφθεί στην Παγκόσμια Πρεμιέρα του. Ηρεμία χάρη σε μια χαλαρωτική και φωτεινή εσωτερική διακόσμηση. Και άνεση στη χρήση, χάρη στα οφέλη της τεχνολογίας και την υποστήριξη επί καθημερινής βάσης. Ιδιότητες που ενισχύονται με το νέο ë-C4 – 100% ηλεκτρικό ë-Comfort: αθόρυβη λειτουργία, ομαλότητα, αίσθηση οδήγησης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ë-c4 – 100% ηλεκτρικό και το νέο c4, η Citroën θα αποκαλύψει στην πρεμιέρα του στις 30 Ιουνίου 2020.

Προηγούμενο άρθροΒραβείο “Best Concept Car” στο Fiat Concept Centoventi
Επόμενο άρθροΑναβαθμίσεις στελεχών στη Volvo Car Hellas