Η BYD σε στέλνει στον τελικό του UEFA EURO 2024

Η BYD, Επίσημος Χορηγός του UEFA EURO 2024 ™ δίνει την ευκαιρία στο κοινό να λάβει μέρος στο διαγωνισμό “Drive your way to Euro” και να διεκδικήσει δύο διπλά εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, BYD και UEFA υποστηρίζουν τον υγιή ανταγωνισμό, τον αθλητισμό και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη. Με αυτές τις αξίες η χορηγία της BYD εναρμονίζεται με τη βούληση της UEFA να διοργανώσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο με την αφοσίωση στην περιβαλλοντική ευθύνη, συμβάλλοντας σε ένα πιο πράσινο και πιο οικολογικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Με ένα Test Drive συμμετέχετε στην κλήρωση

Για το διάστημα από 15 Μαΐου έως 8 Ιουνίου όσοι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν Test Drive του μικρομεσαίου compact SUV ATTO 3 ή του πολυτελούς SEAL σε μία από τις εκθέσεις BYD Σφακιανάκης, σε Λεωφόρο Κηφισίας 57, Μαρούσι ή στη Λεωφόρο Αθηνών 173, στον Κηφισό, συμμετέχουν στην κλήρωση.

Για διευκόλυνση των συμμετεχόντων, έχει διαμορφωθεί ειδική ενότητα στον ιστότοπο της εταιρείας bydeuro2024.gr, όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για το διαγωνισμό και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση του test drive αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους.

Εδώ, μπορείτε να δείτε το βίντεο επικοινωνίας της ενέργειας Drive your way to Euro.

 

Προηγούμενο άρθροNissan Juke, ανανεωμένο και αναβαθμισμένο
Επόμενο άρθροAutohellas: αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του 2024