Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis συνεργάζεται με την εφαρμογή στάθμευσης Arrive, η οποία θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή ενοικίασης των αυτοκινήτων της.

Η ενσωμάτωση των δύο εφαρμογών θα δώσει στους οδηγούς της Avis στις ΗΠΑ και τον Καναδά άμεση πρόσβαση στην πλατφόρμα πληρωμής και προγραμματισμού στάθμευσης της Arrive. Αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στους οδηγούς να ανιχνεύουν διαθέσιμους χώρους στάθμευσης ή/και να τα δεσμεύουν εκ των προτέρων. Η πληρωμή θα γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και εντοπισμού τοποθεσίας και θα χρεώνεται στην πιστωτική κάρτα του πελάτη, μέσω της Avis.

Η ενσωμάτωση μιας εφαρμογής στάθμευσης σε μια εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου θα εξαλείψει την ταλαιπωρία για εξεύρεση χώρου στάθμευσης για τους μετακινούμενους. Η υπηρεσία της Arrive δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 230 πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά και η ενσωμάτωση στην εφαρμογή της Avis πιθανώς θα την καταστήσει διαθέσιμη σε ακόμη περισσότερους χρήστες.

Η συνεργασία είναι παρόμοια με αυτή της Moovit με την SpotHero, όπου μια εφαρμογή στάθμευσης είναι ενσωματωμένη σε μια εφαρμογή Urban Mobility.

Προηγούμενο άρθροNissan IMs concept car και IMQ στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης
Επόμενο άρθροΠοιος επενδύει στις εταιρείες ridehailing και γιατί;