Δυναμική παρουσία της Avance Car Rental στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM London, στις 1-3 Νοεμβρίου και διαδικτυακά στις 8-9 Νοεμβρίου.

Ανοίγει φέτος τις πύλες της η WTM London, η μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού παγκοσμίως με το καινοτόμο Hybrid Format σηματοδοτώντας την ολική επαναφορά του Τουρισμού.

Πρόκειται να φιλοξενήσει επαγγελματίες Τουρισμού από περισσότερες από 65 χώρες με φυσική παρουσία στο Excel του Λονδίνου 1-3 Νοεμβρίου αλλά και διαδικτυακά στις 8-9 Νοεμβρίου. Η ελληνική εταιρεία Avance Car Rental συμμετέχει ενεργά για πέμπτη συνεχή χρονιά στηρίζοντας την επιστροφή στην Τουριστική κανονικότητα.

Η Avance Car Rental είναι έτοιμη να ξεναγήσει στο Λονδίνο αλλά και διαδικτυακά συνεργάτες, επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στην ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει. Η Ενοικίαση ΙΧ και φορτηγών κλειστού τύπου (ακόμη και Ψυγείων) & υπηρεσίες Transfer είναι μόνο κάποια από τα προϊόντα τα οποία παρέχει σε Ιδιώτες και Εταιρικούς πελάτες της.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς η Avance Car Rental επενδύει διαχρονικά όχι μόνο στην ποιότητα του στόλου της αλλά και στην συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο κατακτά τις πρώτες θέσεις σε Ποιότητα Εξυπηρέτησης.

Το εξειδικευμένο και διαρκώς διευρυμένο δίκτυο εξυπηρέτησης με περισσότερα από 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών καθιστούν την ελληνική εταιρεία βασικό πυλώνα του τουριστικού προϊόντος στον κλάδο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Φωτογραφία: WTM London

Προηγούμενο άρθροFleet Europe Summit 2021: Έτοιμοι για αλλαγή, κτίζοντας το αύριο
Επόμενο άρθροE-Ducato: Sustainable Truck of the Year 2022