Με τίτλο “Έτοιμοι για αλλαγή, κτίζοντας το αύριο” πραγματοποιείται η 15η διοργάνωση του Fleet Europe Summit 2021 στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Το πρώτο Fleet Europe Summit διεξήχθη στη Βαρκελώνη το 2007. Αυτή τη φορά το Fleet Europe επέλεξε τις Βρυξέλλες.

Ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας, του στόλου και της κινητικότητας μετασχηματίζεται ραγδαία, διέπεται από τάσεις ψηφιοποίησης, ηλεκτροκίνησης και κατ΄οίκον εργασίας και επιταχύνεται από γεγονότα όπως η πανδημία και η τρέχουσα έλλειψη ημιαγωγών. Στο χέρι μας είναι να προετοιμαστούμε για το μέλλον. Η κατεύθυνση είναι σαφής: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αλλαγές και βελτιώσεις.

Είστε έτοιμοι για αλλαγή και θέλετε να κτίσετε το αύριο; Αυτό ακριβώς θα εξετάσει η φετινή διοργάνωση τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

9 Νοεμβρίου

Την πρώτη ημέρα, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Fleet Europe Remarketing Forum, το οποίο θα εστιαστεί στον αναμφισβήτητο αντίκτυπο της ηλεκτροκίνησης στόλου στην μελλοντική απόδοση του remarketing και, αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Remarketing Awards. Για την κοινότητα των εταιρικών πελατών υπάρχει το International Fleet Managers Institute, σχετικά με την εφαρμογή των τάσεων στόλου μετά την πανδημία. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Smart Mobility Institute, με θέμα τη δημιουργία και το λανσάρισμα της Πολιτικής Κινητικότητας. Θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια συνάντηση του Global Fleet Managers Club.

10 Νοεμβρίου

Για τη δεύτερη ημέρα, προβλέπεται το Fleet Europe Village, για επαγγελματικές επαφές και ανταλλαγή απόψεων σε φιλικό περιβάλλον και με επαγγελματικό πνεύμα. Επίσης, φροντίστε να επισκεφθείτε την έκθεση και φυσικά, μη χάσετε τις δοκιμές οδήγησης!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πάρετε ιδέες από τα Fleet Europe Conferences, όπου οι ειδικοί θα αναπτύξουν τέσσερα θέματα: Βιωσιμότητα, Καινοτομία και Τεχνολογία, Διαχείριση Στόλου μετά την Πανδημία και Εταιρική Κινητικότητα.

Συμμετέχουν ομιλητές υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας, που εγγυώνται ποιοτικό περιεχόμενο. Εξ ίσου ποιοτική θα είναι και η ζωντανή τελετή των Fleet Europe Awards, όπου θα επιβραβευθούν τα καλύτερα επιτεύγματα των fleet και mobility managers.

Σημειώστε το στο ημερολόγιό σας και εγγραφείτε εδώ. 

Προηγούμενο άρθροΈνα Chaos επιδόσεων, 5,5 – 12,5 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθροΗ Avance Car Rental στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM London