Δυναμική παρουσία της Avance Car Rental για πέμπτη συνεχή χρονιά στην διαδικτυακή τουριστική έκθεση ITB Berlin NOW.

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση Τουρισμού παγκοσμίως πραγματοποείται φέτος διαδικτυακά, καλωσορίζοντας επαγγελματίες του Τουρισμού απο όλο τον κόσμο απο τις 9 έως τις 14 Μαρτίου. Εξαιτίας των συνθηκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας είναι η πρώτη χρονιά που ο συγκεκριμένος θεσμός ανοίγει «τις πύλες» του διαδικτυακά.

Η ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avance Car Rental συμμετέχει ενεργά στον θεσμό για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, προσαρμοσμένη στις επιταγές των δυσμενών συνθηκών αλλά και στις ανάγκες της αγοράς.

Η Avance Car Rental είναι έτοιμη να ξεναγήσει διαδικτυακά συνεργάτες, επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στην ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει. Η ενοικίαση ΙΧ και φορτηγών κλειστού τύπου (ακόμη και ψυγείων) και υπηρεσίες Transfer είναι μόνο κάποια απο τα προιόντα τα οποία παρέχει σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες της.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, “την χρονιά που πέρασε, η Avance Car Rental εισήγαγε αυστηρούς κανονισμούς τηρώντας πιστά τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού στα καταστήματα και οχήματά της. Κατάφερε να εξασφαλίσει την ασφάλεια και ταυτόχρονα την υγιεινή των οχημάτων πριν από την παραλαβή των πελατών. Το όχημα ελέγχεται μηχανικά και καθαρίζεται ενδελεχώς εσωτερικά κι εξωτερικά. Το εσωτερικό του οχήματος απολυμαίνεται αφενός με την χρήση ατμού στους 120°C κι αφετέρου με την χρήση αντισηπτικού εξαλείφοντας την πλειονότητα των βλαβερών παθογενών. Το τιμόνι, ο επιλογέας ταχυτήτων καθώς και το χειρόφρενο καλύπτονται άμεσως μετά τον καθαρισμό τους με μεμβράνη έτσι ώστε να παραδοθούν στους πελάτες άθικτα, διασφαλίζοντας την καθαριότητά τους”.

“Οι συνεργάτες μας που θα αναλάβουν να σας παραδώσουν τα οχήματα σας” τονίζει η Avance, “πληρούν όλες τις υγειονομικές προυποθέσεις για να εξασφαλίσουν την υγιεινή κατάσταση του οχήματος, καθώς έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να πραγματοποιούνται συστηματικά διαγνωστικά τεστ ενώ παράλληλα η πιστή τήρηση των μέσων ατομικής προστασίας αποτελούν πανάκεια”.

Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες ανάγκες της αγοράς η Avance Car Rental επενδύει όχι μόνο στην ποιότητα του στόλου της αλλά και στην συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο κατακτά τις πρώτες θέσεις σε ποιότητα εξυπηρέτησης.

Το εξειδικευμένο και διαρκώς διευρυμένο δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών καθιστούν την ελληνική εταιρεία βασικό πυλώνα του τουριστικού προϊόντος στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Προηγούμενο άρθροBMW Group: Κατασκευάζει EV με υδροηλεκτρική ενέργεια
Επόμενο άρθροIONIQ 5: 3.000 οχήματα σε 24 ώρες