H Άσπα Τοπαλίδου, είναι η νέα επικεφαλής της Beat στην Ελλάδα, ενώ ο Βασίλης Ντάνιας, έπειτα από τρία χρόνια στην Γενική Διεύθυνση της εταιρείας, αποχώρησε ιδρύοντας δική του εταιρεία λογισμικού.

Η Άσπα Τοπαλίδου διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες όπως η Mars Inc. και ο ΟΠΑΠ.

Η προηγούμενη θέση της κ. Τοπαλίδου ήταν στον ΟΠΑΠ, όπου κατέγραψε πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας σε θέσεις ευθύνης, ενώ τα τρία τελευταία κατείχε τη θέση της Product Team Director, συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων στρατηγικών πλάνων για την ελληνική αγορά.

Η ανάληψη της θέσης της νέας General Manager από την Άσπα Τοπαλίδου, φέρνει την εταιρεία ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της για αύξηση του ποσοστού των γυναικών σε διευθυντικές θέσεις στο 38% έως το τέλος του 2021 και στο 43% έως το 2023.

Άλλωστε, στην ίδια κατεύθυνση η μητρική της Βeat, Free Now, έχει υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας, με την υπόσχεση να ενθαρρύνονται οι αξίες της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την υπόσχεση κάνει πράξη η Βeat από την αρχή της ίδρυσής της, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση, καθώς οι αξίες αυτές είναι χαραγμένες στον πυρήνα της εταιρείας, και έχει ως στόχο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να αποτελέσει πρότυπο για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

 

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Peugeot 308 και τα 211 χρόνια της μάρκας
Επόμενο άρθροEurop Assistance Greece: νέος COO ο Δημήτρης Αλεξάνδρου