Η Anytime, το direct brand της Interamerican, μέσα από τη σταθερή δέσμευσή της να προσφέρει πράσινες λύσεις στις μετακινήσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στις πόλεις, συμμετέχει στην έκθεση “Mobility 2022”, η οποία πραγματοποιείται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, από τις 15 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Με δυναμική παρουσία στην Mobility 2022, η Anytime δίνει τη δυνατότητα στους παρισταμένους να δοκιμάσουν στο περίπτερό της τρία e-bikes και να μάθουν, ταυτόχρονα, τα πάντα σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και τους πράσινους τρόπους μετακίνησης.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή η Anytime για ακόμα μία φορά στηρίζει τη βιώσιμη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, e-bikes και e-scooters, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε οδηγού, ώστε να κυκλοφορεί με περισσότερη ασφάλεια στον δρόμο. Παράλληλα, διατηρεί την ίδια απλή κι εύκολη διαδικασία που ισχύει και για τα συμβατικά οχήματα.

Με κύριο στόχο να προσφέρει σημαντικά προνόμια σε όσους την επιλέγουν, η Anytime αξιολογεί συνεχώς τις νέες τάσεις στην κινητικότητα, παρέχοντας σύγχρονες λύσεις που δίνουν περισσότερη αξία στην επιλογή των ασφαλισμένων και κάνουν τη θετική διαφορά στη ζωή τους.

Η Anytime, προσκαλεί όλους τους φίλους του αυτοκινήτου και των νέων τεχνολογιών μετακίνησης στο περίπτερό της στο Golden Hall, τις καθημερινές 17:00-21:00, τα Σάββατα 11:00-20:00 και τις Κυριακές 11:00-19:00, με στόχο να ανακαλύψουν όλες τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

Προηγούμενο άρθροFerrari Purosangue: Δεν μοιάζει με καμία
Επόμενο άρθροΗ FLETCOR εξαγοράζει την εταιρεία φόρτισης EV Plugsurfing