Η Anne-Hélène Andersen εντάχθηκε στο Renault Group και ανέλαβε Chief Financial Officer (CFO) της μάρκας Renault από τις 9 Οκτωβρίου 2023, ενώ έγινε μέλος της επιτροπής διοίκησης της μάρκας.

Η Anne-Hélène Andersen αναφέρεται ιεραρχικά στον Fabrice Cambolive, CEO της μάρκας Renault, και λειτουργικά στον Thierry Piéton, Chief Financial Officer του Renault Group.

Η κ. Andersen, 44 ετών, αποφοίτησε από το ESSEC Business School (Παρίσι) το 2002. Εργάστηκε ως οικονομικός ελεγκτής στην Arthur Andersen από το 2000. Εντάχθηκε στον Όμιλο Danone το 2003, όπου κατείχε διάφορες θέσεις στο οικονομικό τμήμα για πέντε χρόνια.

Το 2008 η Anne-Hélène Andersen εντάχθηκε στην εταιρεία ακινήτων Unibail-Rodamco ως οικονομικός ελεγκτής. Το 2010, μετακινήθηκε στην EssilorLuxottica, όπου εργάστηκε 13 χρόνια ως financial controller και αργότερα διευθύντρια εξαγορών και συγχωνεύσεων.

Το 2022, η Anne-Hélène ανέλαβε CFO και Executive Officer της Nikon-Essilor, μιας κοινοπραξίας μεταξύ της EssilorLuxottica και της Nikon Corporation στην Ιαπωνία.

Προηγούμενο άρθροΤο Nissan Hyper Adventure concept
Επόμενο άρθροΟ Patrice Lévy-Bencheton VP Product Performance της Dacia