Η Amazon αρχίζει δοκιμές των νέων ηλεκτρικών βαν διανομής

Η  Amazon άρχισε τις δοκιμές των πρώτων της ειδικά κατασκευασμένων ηλεκτρικών βαν στο Λος Άντζελες. Όπως είναι γνωστό από το 2019, έχει παραγγείλει συνολικά 100.000 τέτοια φορτηγά, που κατασκευάζονται από τη Rivian.

Η Amazon και η Rivian άρχισαν δοκιμές οχημάτων τέσσερις μήνες πριν ξεκινήσουν οι διανομές στους πελάτες, ως μέρος της διαδικασίας δοκιμών και ανάπτυξης. Η Amazon συνεργάζεται με τη Rivian για τη διεξαγωγή πρόσθετων δοκιμών απόδοσης των οχημάτων, της ασφαλούς αντοχής σε διάφορες καιρικές συνθήκες και περιοχές, ενώ οι μηχανικοί συνεχίζουν τις βελτιώσεις ενόψει της έναρξης παραγωγής μεγάλης κλίμακας στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο υπάρχων στόλος οχημάτων κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της Rivian, στο Plymouth του Michigan και κάθε όχημα μπορεί να διανύσει έως και 150 μίλια με μία μόνο φόρτιση.

Η Amazon άρχισε επίσης να προετοιμάζει τις κτιριακές εγκαταστάσεις της και να εγκαθιστά φορτιστές στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Η παραγγελία αποτελεί μέρος της υποστήριξης της Amazon στο Σύμφωνο για το Κλίμα (The Climate Pledge), μια δέσμευση επίτευξης απολύτως μηδενικού άνθρακα των δραστηριοτήτων της έως το 2040, μια δεκαετία νωρίτερα από τη Συμφωνία του Παρισιού.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητά σας και να μειώσετε το κόστος των επαγγελματικών σας στόλων, λάβετε μέρος στο Connected Fleets Conference στις 18 Μαρτίου 2021, από τις 09:00 έως τις 16:00 CET. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Επαγγελματικοί στόλοι και διανομές
  • Η συνδεσιμότητα ως κύριος μοχλός αποτελεσματικότητας του στόλου και εξοικονόμησης κόστους
  • Εξηλεκτρισμός στόλων LCV
  • Πλατφόρμες IoT
  • Μέθοδοι απόκτησης, όπως leasing, ενοικίαση, ευέλικτοι και βελτιστοποιημένοι τρόποι χρήσης

Το Connected Fleets Conference αποτελεί ιδανική ευκαιρία μάθησης και δικτύωσης για Διευθυντές Στόλων, Διευθυντές Προμηθειών, Operations Managers, CIO / Data Managers, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, Κινητικότητας κ.ά. Οι υπεύθυνοι αγορών μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρέαν. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Προηγούμενο άρθροΒιώσιμη μελλοντική κοινότητα από την Nissan στην Ιαπωνία
Επόμενο άρθροΠέντε νέες τεχνολογίες βελτιώνουν την ασφάλεια του στόλου