Alpine Alpenglow Hy6

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024, η Alpine παρουσίασε τρεις νέες πρεμιέρες που σηματοδοτούν ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξη της μάρκας με έμφαση στις καινοτόμες τεχνολογίες και τις σπορ επιδόσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλός, Philippe Krief, και ο Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού, Antony Villain, αποκάλυψαν τρία νέα μοντέλα, το concept A390_β, το πρωτότυπο Alpenglow Hy6 και την περιορισμένη έκδοση A110 R Ultime.

Alpine A390_β

Πέραν του A390_β που αποτελεί προπομπό ενός fastback μοντέλου εντύπωσε προκάλεσε το πρωτότυπο και άκρως εντυπωσιακό, Alpenglow Hy6 που ενσωματώνει έναν εντελώς νέο 6-κύλινδρο κινητήρα υδρογόνου, προσφέροντας 740 ίππους με μηδενικούς ρύπους. Αποτελεί ένα «εργαστήριο σε τροχούς» το οποίο συνδυάζει καινοτόμες  τεχνολογίες και υψηλές αποδόσεις για μια πιο πράσινη και αποδοτική σπορ εμπειρία.

Alpine A110 R Ultime

Τέλος, η Alpine, πιστή στις αγωνιστικές καταβολές της, παρουσίασε το A110 R Ultime, το πιο ισχυρό μοντέλο της σειράς A110 μέχρι σήμερα, με αυξημένη ιπποδύναμη 345 ίππων και 420 Nm ροπής. Αυτό το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, θα παραχθεί σε μόλις 110 αντίτυπα, με πολλές δυνατότητες προσαρμοσμένης εξατομίκευσης.

 

Προηγούμενο άρθροMercedes-Benz: Λιγότερα ηλεκτρικά – αλλαγή στρατηγικού πλάνου
Επόμενο άρθροRENAULT 4 E-TECH ELECTRIC: Mοντέρνο ρετρό B-SUV με έως 400 χλμ. αυτονομία