Η εξειδικευμένη στο leasing αυτοκινήτων και την επιχειρηματική κινητικότητα Alphabet International ανακοίνωσε μόλις ότι συνεργάζεται με την SG Fleet, εταιρεία διαχείρισης στόλου, κινητικότητας και leasing αυτοκινήτων στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Χάρη σε αυτήν τη νέα συνεργασία, η Alphabet International παρέχει τώρα λύσεις κινητικότητας σε 31 χώρες παγκοσμίως, με αποκλειστικά δικές της δραστηριότητες σε 14 χώρες και μέσω του δικτύου της συνεργατών OneNet σε 17 χώρες. Όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα συνεργάζεται με την Autohellas-Hertz.

Με τη νέα αυτή συνεργασία οι πελάτες της Alphabet στην Ευρώπη και πέραν αυτής έχουν πλέον πρόσβαση στη γκάμα συμβατών προϊόντων και υπηρεσιών της που διατίθενται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία μέσω της SG Fleet. Ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες των εταιρειών, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν επιπλέον υπηρεσίες, όπως κάρτες καυσίμου, οχήματα αντικατάστασης, οδική βοήθεια και ασφάλιση.

Σήμερα, η SG Fleet διαθέτει στόλο 143.000 οχημάτων στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία εδρεύει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η Alphabet διαχειρίζεται έναν στόλο άνω των 700.000 επιβατικών αυτοκινήτων και LCV με leasing. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης στόλου, διαμοιρασμού και ευέλικτης κινητικότητας αυτοκινήτων. Η Alphabet έχει την έδρα της στο Μόναχο και εκπροσωπείται τώρα σε 31 χώρες.

Η Susanne Loser, Επικεφαλής Διεθνών Πωλήσεων της Alphabet International (αριστερά) και ο Robbie Blau, CEO της SG Fleet (δεξιά)

“Η συνεργασία με την SG Fleet ενισχύει την παρουσία μας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε αυτές τις δύο αγορές. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις νέες δυνατότητες συνεργασίας με την SG Fleet”, δήλωσε η Susanne Loser, Επικεφαλής Διεθνών Πωλήσεων της Alphabet International (φωτο αριστερά).

Ο Robbie Blau, CEO της SG Fleet (δεξιά), υπογράμμισε επίσης τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία: “Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε στο δίκτυο συνεργατών της Alphabet, προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Προσβλέπουμε σε μια γόνιμη συνεργασία με τους ειδικούς στην κινητικότητα”.

Προηγούμενο άρθροŠkoda OCTAVIA: “Νέο Αυτοκίνητο της Χρονιάς”
Επόμενο άρθροΗ FCA Bank και η Leasys δημιούργησαν το LeasysGO!