Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio του 2023 εξελίσσονται σε επίπεδο στιλ και τεχνολογίας, διατηρώντας παράλληλα το αυθεντικό DNA της μάρκας που παραμένει αναλλοίωτο από το 1910.

Τα δύο πολυβραβευμένα μοντέλα, που αποτελούν σημείο αναφοράς χάρη στην ιδανική κατανομή βάρους, την κορυφαία οδηγική αίσθηση και την τεχνολογία αιχμής στα μηχανικά μέρη, περνούν σε μια νέα εποχή. Η δυναμική και αρμονική σχεδίαση των δύο μοντέλων, γίνεται πιο σύγχρονη, χάρη στις αισθητικές επεμβάσεις που δημιουργούν μια πιο ξεκάθαρη σύνδεση με την Tonale.

Τα νέα μοντέλα εφοδιάζονται με μια σειρά νέων τεχνολογιών, οι οποίες εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο άνεσης και συνδεσιμότητας παράλληλα με την οδηγική απόλαυση. Εντελώς νέος είναι ο πίνακας οργάνων που διατηρεί την παραδοσιακή σχεδίαση “cannocchialle” με τα δύο στρογγυλά όργανα, όμως πλέον αποτελείται από μια υψηλής ευκρίνειας και παραμετροποιήσιμη  οθόνη TFT 12,3 ιντσών. Ο πίνακας έχει τρεις βασικές διαμορφώσεις: Evolved, Relax και Heritage.

Οι Giulia και Stelvio του 2023 εφοδιάζονται με μια σειρά τεχνολογιών, όπως οι υπηρεσίες “Alfa Connect Services”, που έχουν δυνατότητα ασύρματων αναβαθμίσεων, προσφέροντας λειτουργίες ελέγχου του αυτοκινήτου (φώτα, κλειδαριές, κατάσταση συστημάτων, κ.α.) από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη. Παράλληλα η τεχνολογία NFT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσω της Tonale, είναι διαθέσιμη και στις νέες Giulia και Stelvio, προσφέροντας -εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής- ένα αδιάβλητο πιστοποιητικό του ιστορικού του αυτοκινήτου. Το πιστοποιητικό NFT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια επιπλέον εγγύηση της κατάστασης του αυτοκινήτου κατά την μεταπώληση, ενισχύοντας περαιτέρω την υπολειμματική του αξία.

Ανόθευτη παραμένει η οδηγική αίσθηση χάρη στην πλατφόρμα “Giorgio” και τις προηγμένες λύσεις σε μηχανολογικό επίπεδο.

Παράλληλα με τις εκδόσεις Super, Sprint, Ti και Veloce, οι νέες Giulia και Stelvio θα είναι διαθέσιμες και στη νέα ειδική σειρά “Competizione” με το αποκλειστικό χρώμα Moon Light gray matte.

Η διάθεση των νέων Alfa Romeo Giulia και Stelvio θα ξεκινήσει μετά τα μέσα του πρώτου τριμήνου του 2023.

Προηγούμενο άρθροΑναζητά επενδυτές η Νamco για κατασκευή EV
Επόμενο άρθροΟι αντιδράσεις ACEA και T&E στους στόχους CO2 της ΕΕ