Η επερχόμενη Alfa Romeo Milano δέχεται αυτή την περίοδο τις τελευταίες πινελιές εξέλιξης στο πεδίο δοκιμών του Balocco Proving Ground, προκειμένου να είναι έτοιμη για την επίσημη παρουσίασή της με live streaming στις 10 Απριλίου.

Το καινούργιο B-SUV εξελίχθηκε υπό την καθοδήγηση της ίδιας ομάδας μηχανικών που ανέλαβαν εξαιρετικά μοντέλα της σύγχρονης Alfa Romeo, ενώ τώρα είναι η σειρά των κορυφαίων δοκιμαστών να επιβεβαιώσουν την πιο σπορ οδηγική εμπειρία της κατηγορίας που είναι ο στόχος.

Οι μηχανικοί της Alfa Romeo Milano (από αριστερά), Luigi Domenichelli, Stefano Cereda και Domenico Bagnasco

Το βάρος έπεσε στη σχεδίαση ενός εξαιρετικά άμεσου εμπρόσθιου συστήματος που θα εξασφαλίζει κοφτερή αλλαγή κατεύθυνσης, καθώς και στο κορυφαίο επίπεδο πρόσφυσης. Ο Domenico Bagnasco και η ομάδα του αποτελούν την εγγύηση για τα παραπάνω, εξαργυρώνοντας την τεράστια εμπειρία που αποκόμισαν εξελίσσοντας τις Alfa Romeo 4C, 8C, Giulia και Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale, οι οποίες είναι θρύλοι της αυτοκίνησης.

Επικεφαλής του project για την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo είναι ο Stefano Cereda, ο οποίος έχει αποδείξει το ταλέντο του από την πρώτη γραμμή της εξέλιξης του υβριδικού συστήματος της Alfa Romeo Tonale PHEV Q4.

Ο ιδιαίτερα πεπειραμένος Ιταλός μηχανικός Luigi Domenichelli ηγείται της ομάδας που συντονίζει τα υποσυστήματα που αφορούν στην απόδοση, στην αντοχή και στην άνεση, ενώ πολύ σημαντική είναι και η παράμετρος πως ο σχεδιασμός της Alfa Romeo Milano έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και στην κορυφαία εργονομία της καμπίνας, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή όσο και εξελιγμένη διάδραση μεταξύ του χρήστη και του αυτοκινήτου.

Προηγούμενο άρθροΝέο Golf: Παγκόσμια πρεμιέρα με αφορμή την 50ή επέτειο
Επόμενο άρθροMacan, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV Porsche