Η εταιρεία leasing και επιχειρηματικής κινητικότητας ALD υπέγραψε συμφωνία για την εξαγορά της SternLease. Η SternLease είναι το τμήμα χρηματοδοτικής μίσθωσης του Stern Group, της εισηγμένης που κατέχει ηγετική θέση στη λιανική αγορά αυτοκινήτων της Ολλανδίας.

Η συναλλαγή αυτή θα ενισχύσει την προσφορά της ALD προς τις ΜΜΕ και την ιδιωτική μίσθωση στην Ολλανδία, κατατάσσοντας την εταιρεία ως τον 5ο μεγαλύτερο παίκτη στην αγορά. Σήμερα η ALD διαχειρίζεται έναν στόλο περίπου 50.000 οχημάτων στην Ολλανδία.

“Η SternLease BV έχει αναπτύξει ανταγωνιστική θέση στην αγορά ΜΜΕ και ιδιωτικής μίσθωσης για μακροχρόνιες υπηρεσίες leasing. Αυτή η συναλλαγή ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική μας για αύξηση της προσφοράς υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Αποτελεί παράδειγμα της ικανότητάς μας να εντοπίζουμε εξαγορές με βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης για να επεκτείνουμε την κάλυψή μας. Είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε τις ομάδες της SternLease BV και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία με το Stern Group”, δήλωσε ο Mike Masterson, Διευθύνων Σύμβουλος της ALD.

13.000 οχήματα

Η SternLease διαθέτει στόλο περίπου 13.000 οχημάτων και ειδικεύεται στην επιχειρηματική μίσθωση για ΜΜΕ καθώς και το private leasing στην Ολλανδία. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης μέσω άμεσης διανομής και μέσω του δικτύου Stern με 85 τοπικές αντιπροσωπείες. Εκτός από τη συμφωνία, έχει υπογραφεί και συμφωνία διανομής. Ως συνεργάτης της ALD στην Ολλανδία, το Stern Group θα προμηθεύει αυτοκίνητα και υπηρεσίες κινητικότητας, όπως συντήρηση, επισκευές αμαξώματος και ενοικίαση αυτοκινήτων. Οι πελάτες θα επωφεληθούν επίσης από τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω των 17 καταστημάτων της Stern Car Services για πιστοποιημένες επισκευές μαρκών και συντήρηση.

“Είμαστε πολύ ευτυχείς με τον συνεταιρισμό, όπως τον οραματισθήκαμε και οι δύο εταίροι. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμμαχία θα ενισχύσει σημαντικά τις δραστηριότητες των αντιπροσωπειών μας και της SternPoint, αλλά και ότι θα βελτιώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης κινητικότητας που παρέχουμε στους πελάτες μας”, δήλωσε από την πλευρά του ο Henk van der Kwast, Διευθύνων Σύμβουλος του Stern Group.

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo περιορίζει το όριο ταχύτητας στα 180 χλμ/ώρα
Επόμενο άρθροΗ ανανεωμένη Mercedes GLC μιλάει!