Από τις 2 έως τις 12 Οκτωβρίου 2023, η HYVIA θα συγκεντρώσει 100 εταιρείες δεσμευμένες στην κινητικότητα υδρογόνου, προς απολογισμό του οικοσυστήματος H2 που αναπτύχθηκε προ περίπου δύο ετών: μια τολμηρή πορεία για πρωτοπόρους, σε έναν τομέα υδρογόνου στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η HYVIA, πρωτοπόρος στην κινητικότητα υδρογόνου από την ίδρυσή της το 2021, στηρίζεται στους δύο ιδρυτικούς της ομίλους: το πρωτοπόρο Renault Group και την Plug, ειδική στις λύσεις υδρογόνου για πάνω από 20 χρόνια.

Η HYVIA ανέπτυξε πλήρες και μοναδικό οικοσύστημα H2: ελαφρά επαγγελματικά οχήματα υδρογόνου, λύσεις ανεφοδιασμού, συντήρησης και χρηματοδότησης για επαγγελματίες και παραγωγή κυψελών καυσίμου ή υδρογόνου χαμηλών εκπομπών άνθρακα με ηλεκτρόλυση.

Ως μέρος του Σημαντικού Έργου Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος (IPCEI) «Hy2Tech», η HYVIA διαθέτει ομάδα 130 πρωτοπόρων που ξεκίνησαν εμπορική, μηχανική και βιομηχανική δραστηριότητα, μετά την πώληση, με σταθερούς συνεργάτες και δίκτυο με όλες τις εταιρείες υδρογόνου, συμπεριλαμβανομένων των Hydrogen Europe και France Hydrogen.

Διαθέτει ήδη πρωτοπόρους πελάτες κινητικότητας H2, όπως: Orange, Engie, Equans, Chronopost ή Alpine στη Γαλλία / GP Groot, Warmtebouw, Pot Verhuizingen στην Ολλανδία / Airbus, Hamburger Hafen und Logistik AG, Pack, Maximator Hydrogen GmbH στη Γερμανία.

Ακόμα, ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την Atawey, κορυφαία εταιρεία σταθμών ανεφοδιασμού υδρογόνου, για δημιουργία της νέας προσφοράς HYWELL™. Και ενισχύει επίσης τη συνεργασία της με την HYSETCO.

Προς διασφάλιση της μετά την πώληση δραστηριότητας για τα υδρογονοκίνητα οχήματά της, πρωτοπόρες αντιπροσωπείες ήδη υποστηρίζουν την κινητικότητα H2 της HYVIA: Renault Rungis, Renault Lyon Sud στη Γαλλία / Stam Amersfoort, Terwolde Groningen, Bochane Arnhem και Van Mossel Rotterdam, στην Ολλανδία.

Για να ανταποκριθεί στις τεχνολογικές προκλήσεις, η HYVIA βασίζεται επίσης σε βιομηχανικούς συνεργάτες, όπως οι FORVIA, Bosch, Garrett Motion, AVL και Plastic Omnium.

“Η Renault είναι πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση από το 2009, η HYVIA είναι πρωτοπόρος στην κινητικότητα υδρογόνου από το 2021. Η διαδρομή ενός πρωτοπόρου είναι συναρπαστική, γεμάτη δυσκολίες, επιτυχίες και το άγνωστο. Το υδρογόνο θα αποτελεί βασικό τομέα ενέργειας για την αυριανή κινητικότητα. Ο τομέας H2 είναι σε έξαρση και εξακολουθεί να αναδύεται και να διέπεται από προβλήματα. Η ομάδα πρωτοπόρων της HYVIA αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις κάθε μέρα για περισσότερο από δύο χρόνια. Είναι μια ανθρώπινη, τεχνολογική και βιομηχανική περιπέτεια, με το Renault Group και την Plug, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας ανακαλύπτοντας από κοινού την μελλοντική κινητικότητα H2», δήλωσε ο David Holderbach, CEO της HYVIA,

Προηγούμενο άρθροΗ Stellantis ανακοίνωσε νέο CEO της Jeep
Επόμενο άρθροΗ ανάλυση της JATO Dynamics για τον Αύγουστο 2023