Η HYVIA συμμετείχε για 4η φορά στην Έκθεση Hyvolution, σημαντική διεθνή συνάντηση των εταιρειών του κλάδου υδρογόνου, στο Παρίσι.

Η HYVIA δραστηριοποιείται ιδιαιτέρως στον τομέα H2 και είναι η μόνη συμμετέχουσα γαλλική εταιρεία κατασκευής οχημάτων στα «Σημαντικά Έργα Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος – Hy2Tech» (IPCEI).

Παράλληλα, η HYVIA ανακοίνωσε νέα συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Auvergne-Rhône-Alpes και HYmpulsion για να ξεκινήσουν, να ενθαρρύνουν και να επιταχύνουν την ανάπτυξη της κινητικότητας υδρογόνου στην περιοχή.

Ως πρωτοπόρος στο υδρογόνο, η Περιφέρεια αυτή έχει θεσπίσει σημαντικές επιδοτήσεις για απόκτηση επαγγελματικών οχημάτων υδρογόνου. Η HYmpulsion αναπτύσσει στην Περιφέρεια πυκνό δίκτυο με περισσότερα από 15 πρατήρια ανεφοδιασμού υδρογόνου και την υποστηρίζει παρέχοντας εξυπηρέτηση στους επιχειρηματικούς πελάτες της. Ήδη αναπτύσσονται οι πρώτοι στόλοι, με την παράδοση περίπου πενήντα οχημάτων το 2024.

Τέλος, η HYVIA παρουσίασε στην έκθεση τη νέα αρχιτεκτονική του Renault Master Van H2-TECH υπό μορφή οχήματος συνεργείου, με αμάξωμα Kollé. Οι πρώτες παραδόσεις προβλέπονται το 2ο τρίμηνο του 2024. Αυτή η προσφορά εξακολουθεί να βασίζεται στο οικοσύστημα της HYVIA, που περιλαμβάνει λύσεις επαναφόρτισης με την συνεργασία των Atawey και Hysetco, χρηματοδότησης από την HYVIA Financial Services και υπηρεσία συντήρησης και σέρβις H2 μετά την πώληση, που επεκτείνεται πλέον στη Γερμανία και την Ισπανία , μετά τη Γαλλία και την Ολλανδία.

Η απόδοση του Renault Master Van H2-TECH έλαβε θετικά σχόλια κατά τις δοκιμές και από τους πρώτους πελάτες στη Γαλλία και την Ολλανδία.

 

 

Προηγούμενο άρθροBMW Group: Συστήματα e-drive επόμενης γενιάς στο Steyr
Επόμενο άρθροΝέα BMW Σειρά 4 Coupé και Cabrio