Οι αναγνώστες της γερμανικής “Bild am Sonntag” ανέδειξαν το compact SUV Hyundai Tucson ως το “πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019”.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα της Γερμανίας απονέμει στο Tucson το βραβείο του πιο φιλικού οικογενειακού οχήματος. Φέτος, το Hyundai Tucson επικράτησε ανάμεσα σε 16 διεθνούς φήμης ανταγωνιστές.

Στην αναζήτησή της για το “Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019”, η συντακτική ομάδα του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group πρότεινε 17 οχήματα από τα οποία οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε υποψήφια για τον τελικό γύρο, τα οποία διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών, οι οποίες πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στο Κέντρο δοκιμών DEKRA στο Lausitzring. Οι δοκιμαστές αξιολογούν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής / απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.

Ο Tom Drechsler, Διευθυντής Σύνταξης του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group δήλωσε: “Το Hyundai Tucson έχει πείσει τους αναγνώστες της Bild am Sonntag για τα χαρακτηριστικά άνεσης, ασφαλούς οδήγησης και συνδεσιμότητας που διαθέτει αλλά και για το ότι είναι το μόνο που προσφέρει πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων. Τελικά, οι οικογένειες που πραγματοποίησαν τις δοκιμές επέλεξαν το SUV από τη Νότια Κορέα ως το πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής του 2019. Συγχαρητήρια!”.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το βραβείο που κατέκτησε το Hyundai Tucson από την Bild am Sontag, επιβεβαιώνοντας το DNA της Hyundai που είναι πολύ σημαντικό για εμάς: Ανάπτυξη και διάθεση εξατομικευμένων οχημάτων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη”, δήλωσε ο Holger Müller, Director of Sales της Hyundai Motor Germany.

Ο Till Wartenberg, Director Marketing & Press της Hyundai Motor Deutschland, παρέλαβε το βραβείο παρουσία των οικογενειών που δοκίμασαν το αυτοκίνητο και πρόσθεσε : “Η γνώμη σας και το βραβείο για το ‘πιο φιλικό οικογενειακό αυτοκίνητο εισαγωγής’ αποδεικνύουν ότι η στρατηγική της Hyundai για τη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών, όπως τα ενεργά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που είναι διαθέσιμα σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα πελατών είναι η σωστή”.

Hyundai Tucson – Ένα best-seller με καινοτόμο τεχνολογία

Με περισσότερες από 11.000 νέες ταξινομήσεις κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019, το συμπαγές SUV Tucson είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai στη Γερμανία. Μόνο τον Μάιο του 2019, περίπου 2.600 αγοραστές επέλεξαν το μοντέλο αυτό (42,8% περισσότεροι από ό, τι τον Μάιο του 2018).

Η Hyundai προσφέρει το Tucson με δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες CRDi με πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία 48V, η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 12%. Ανάλογα με τον κινητήρα, διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κιβώτιο ταχυτήτων DCT 7 σχέσεων και αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο.

Με την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, η Hyundai στοχεύει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων CO2 εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Επιπλέον, το Hyundai Tucson διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, (Hyundai SmartSense), τα οποία αυξάνουν σημαντικά την οδηγική ασφάλεια και προσφέρουν πιο ευχάριστη οδηγική άνεση.

Προηγούμενο άρθροΟι Alfisti εύχονται για τα 109 χρόνια ιστορίας της Alfa Romeo
Επόμενο άρθροΗ REVOIL χορηγός ιστορικών αυτοκινήτων στο Classic Acropolis