Ο Ken Ramirez ανέλαβε επικεφαλής της Παγκόσμιας Εμπορικής Δραστηριότητας Επαγγελματικών Οχημάτων & ο Airton Cousseau Επικεφαλής Δραστηριοτήτων Κεντρικής και Νότιας Αμερικής της Hyundai Motor.

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, η Hyundai Motor Company (HMC) ανέθεσε στον Ken Ramirez, μέχρι πρόσφατα Πρόεδρο και CEO της Hyundai Motor Βραζιλίας και της Hyundai Motor Κεντρικής και Νότιας Αμερικής τα καθήκοντα του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου, επικεφαλής του Τμήματος Παγκόσμιας Εμπορικής Δραστηριότητας Επαγγελματικών Οχημάτων (Global Commercial Vehicle Business Division) της Hyundai Motor Company, αναφερόμενος στον Jay Chang, Παγκόσμιο CEO της Hyundai Motor Company.

«Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τις ισχυρές ηγετικές ικανότητες του Ken και τον επιτυχημένο επιχειρηματικό μετασχηματισμό της Βραζιλίας και της περιοχής της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα καθήκοντά του Παγκόσμιας Δραστηριότητας Επαγγελματικών Οχημάτων της HMC», ανέφερε ο Πρόεδρος και CEO Americas SR και Πρόεδρος & Παγκόσμιος COO της Hyundai Motor Company, José Muñoz.

Ο Ken Ramirez εντάχθηκε στην Hyundai το 2021, με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε διάφορες ηγετικές θέσεις σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Μεξικό και Λατινική Αμερική, στη Συμμαχία Renault-Nissan και στο PSA Group.

Ο Airton Cousseau τον διαδέχεται ως Πρόεδρος και CEO της Hyundai Motor Βραζιλίας και Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, καθόσον η εταιρεία θα συνεχίσει τη θετική δραστηριότητα στην περιοχή. Ο Airton δραστηριοποιείται στην Hyundai για δεύτερη φορά, μετά την έναρξη των πωλήσεων και το λανσάρισμα του HB20 στη Βραζιλία το 2012 και αναφέρεται στον José Muñoz.

«Ο Airton διαθέτει σημαντική διεθνή ηγετική εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία σε ομάδες στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Κίνα και την Λατινική Αμερική», δήλωσε ο κ. Muñoz. «Με τις ηγετικές ικανότητές του έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα στις διεθνείς αυτές αγορές. Θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της περιφερειακής ηγετικής ομάδας μας και οι μοναδικές ικανότητες και η εμπειρία του θα προάγουν τις ισχυρές θέσεις που δημιουργήθηκαν την τελευταία διετία και θα υποστηρίξουν την συνεχή ανάπτυξη της Hyundai στην περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής».

 

Προηγούμενο άρθροΤο Ψηφιακό Κλειδί BMW διαμοιράζεται με iPhone – Android
Επόμενο άρθροΗΠΑ: χρηματοδοτούν την τεχνολογία καθαρού υδρογόνου