Η Hyundai παρουσίασε την ολοκαίνουργια τρίτη γενιά του κορυφαίου SUV της, το Santa Fe, ως το απόλυτο όχημα οικογενειακής περιπέτειας. Για πρώτη φορά, θα διατίθεται επίσης με υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Η μάρκα υπόσχεται ότι η ολοκαίνουργια πλατφόρμα στην οποία βασίζεται το Santa Fe θα προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, απόδοση και ασφάλεια.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το SUV φαίνεται να έχει αναβαθμιστεί με καλύτερης ποιότητας υλικά και μια πλήρη σειρά στάνταρ χαρακτηριστικών.

 

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, η μάσκα έχει γεωμετρικό μοτίβο και ενσωματώνει τους προβολείς, ένα στυλ που απαντάται σε πολλά αυτοκίνητα της Hyundai. Τα εντυπωσιακά LED Daytime Running Lights (DRL) ξεκινούν από την κορυφή της μάσκας και την διατρέχουν δημιουργώντας το σχήμα T όταν ανάβουν.

Μετά τη δημοτικότητα των Kona Electric και Hybrid στην Ευρώπη, η Hyundai επεκτείνει τη σειρά ηλεκτρικών μοντέλων με το κορυφαίο της μοντέλο SUV. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα κινητήρων.

Το Hyundai Santa Fe 2021 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο, με τις λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες και τις τιμές να αποκαλύπτονται λίγο πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

“Εκσυγχρονίσαμε το νέο Santa Fe με κορυφαίες δυνατότητες και ελκυστική αισθητική που σίγουρα θα προσθέσουν αξία”, δήλωσε ο SangYup Lee, Senior Vice President και επικεφαλής του Global Design Center. “Οι τολμηρές γραμμές που εκτείνονται από τη μία πλευρά στην άλλη και από μπροστά προς τα πίσω δίνουν στο Santa Fe μια στιβαρή αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση που θέλουν οι πελάτες SUV. Εκτός αυτού, έχουμε προσθέσει πολλές δυνατότητες και λειτουργίες για να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά οικογενειακό SUV που είναι ευχάριστο στην οδήγηση”.

 

Προηγούμενο άρθροΟικολογικό bonus: Διαδικασία, κατηγορίες, μοντέλα
Επόμενο άρθροΚοινωνική προσφορά από την LeasePlan Hellas