Αεροφωτογραφία της νέας παραγωγικής μονάδας HMGMA

Το Hyundai Motor Group εγκαινιάζει νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα (EV) και μπαταρίες. 

Οι νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις του Hyundai Motor Group αντιπροσωπεύουν επένδυση 5,54 δισ. δολαρίων ΗΠΑ. Η εμπορική παραγωγή θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2025 με ετήσια παραγωγική ικανότητα 300.000 μονάδων.

Ο Euisun Chung, Executive Chair του Hyundai Motor Group, o Κυβερνήτης Brian P. Kemp, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας καθώς και πολιτειακοί και τοπικοί ηγέτες, κήρυξαν την έναρξη των εργασιών του Hyundai Motor Group Metaplant America. Η νέα παραγωγική μονάδα Hyundai Motor Group Metaplant America (HMGMA) κατασκευάζεται στην περιοχή του Bryan County Mega.

Από αριστερά, Euisun Chung – Εκτελεστικός πρόεδρος του Hyundai Motor Group, Brian P. Kemp – Κυβερνήτης της Georgia, και Jose Munoz – Πρόεδρος & COO της Hyundai Motor Company

Η επένδυση των 5,54 δισ. δολαρίων από την εταιρεία και τους συνεργαζόμενους προμηθευτές της περιλαμβάνει σχέδια για την παραγωγή μιας γκάμας καινοτόμων ηλεκτρικών (EV) οχημάτων Hyundai και Genesis καθώς και μια νέα μονάδα παραγωγής μπαταριών. Η HMGMA θα δημιουργήσει περισσότερες από 8.100 θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια καθώς η εταιρεία στοχεύει να δημιουργήσει μια σταθερή αλυσίδα εφοδιασμού για μπαταρίες EV και άλλα εξαρτήματα EV στην αγορά των ΗΠΑ. Το νέο έξυπνο εργοστάσιο της HMGMA αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγική του δραστηριότητα το πρώτο εξάμηνο του 2025.

“Η Hyundai και ο λαός της πολιτείας της Georgia μοιράζονται πολλά κοινά: σεβασμό για τις ιστορίες μας, ευρηματικότητα, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για την επόμενη γενιά”, δήλωσε ο Euisun Chung. “Σήμερα, τα ηλεκτρικά μας οχήματα αναγνωρίζονται ως τα καλύτερα στην κατηγορία τους και με αυτή τη συνεργασία, είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση, την ασφάλεια, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα. Με το Hyundai Motor Group Metaplant America, θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε πέρα ​​από μια αυτοκινητοβιομηχανία στον κορυφαίο πάροχο λύσεων κινητικότητας στον κόσμο”.

“Με θέσεις εργασίας και επενδύσεις ρεκόρ σε ολόκληρη την πολιτεία μας καθώς και βραβευμένα προγράμματα ανάπτυξης εργατικού δυναμικού και υποδομές, η οικονομία του Peach State φτάνει σε υψηλά επίπεδα”, δήλωσε ο κυβερνήτης Brian Kemp. “Η συνεργασία μας με το Hyundai Motor Group και η πρωτοπορία αυτής της καινοτόμου μονάδας αποτελεί παράδειγμα αυτής της άνευ προηγουμένου επιτυχίας. Με μια μακροπρόθεσμη δέσμευση για τη βελτίωση της ζωής και των μέσων διαβίωσης, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία και να δούμε τον αντίκτυπό της τόσο σε αυτήν την κοινότητα όσο και στην πολιτεία μας συνολικά”.

Περίπου ένα (1) δισ. δολάρια ΗΠΑ αναμένεται να επενδυθούν από μη συνεργαζόμενους προμηθευτές με το HMGMA.

 

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid online
Επόμενο άρθροΟι φιναλίστ για το Car of the Year 2023