Η Honda ιδρύει την Hynex Mobility Service, μια νέα κοινοπραξία προς επιτάχυνση των εξελίξεων της νέας γενιάς συνδεδεμένων υπηρεσιών στην Κίνα.

Η Honda Motor (China) Investment Co., Ltd., θυγατρική της Honda στην Κίνα, ανακοίνωσε μόλις την ίδρυση της Hynex Mobility Service Co., Ltd. (Hynex Mobility Service), μιας νέας κοινοπραξίας με την Neusoft Reach Automotive Technology (Shanghai) Co., Ltd. (Neusoft Reach). Η Hynex Mobility Service θα προωθήσει τις συνδεδεμένες υπηρεσίες και θα προσφέρει νέες αξίες για τους χρήστες μέσω των συνδεδεμένων εμπειριών τους, ενώ παράλληλα θα εστιάζει στο Honda CONNECT, το ενσωματωμένο σύστημα της Honda. Με έδρα στο Dalian, της επαρχίας Liaoning, η Hynex Mobility Service προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της την 1η Ιουλίου 2020.

Προσπαθώντας να φέρει εις πέρας τις πρωτότυπες εμπειρίες της έξυπνης κινητικότητας στην Κίνα, η Honda επιταχύνει τις εξελίξεις στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και του ICV (Intelligent Connected Vehicles). Ειδικά στον τομέα των συνδεδεμένων υπηρεσιών, η Honda παρουσιάζει το Honda CONNECT ως μια σημαντική πλατφόρμα απαραίτητη για την αύξηση αξίας της κινητικότητας στο μέλλον.

Ως μέρος του οράματός της για την προώθηση τεχνολογιών Honda CONNECT επόμενης γενιάς, η Honda ακολουθεί τρεις κανόνες: περισσότερη σύνδεση, προσωπική υποστήριξη και δυνατότητα συνεχούς “ανάπτυξης” του οχήματος μέσω αναβαθμίσεων. Με αυτούς τους κανόνες, η Honda προσπαθεί να δημιουργήσει προϊόντα κινητικότητας που θα “ωριμάζουν” από κοινού με τους χρήστες τους και θα αποτελέσουν πραγματικούς συνεργάτες τους. Για την έγκαιρη υλοποίηση ενός τέτοιου μελλοντικού οράματος, η Honda ίδρυσε την Hynex Mobility Service από κοινού με τη Neusoft Reach.

Η συνεργάτιδα της κοινοπραξίας, Neusoft Reach, είναι μια καινοτόμος εταιρεία που προσφέρει νέες αξίες ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και τα δεδομένα μεγάλου όγκου, ενώ παράλληλα αξιοποιεί την ικανότητά της στον τομέα του λογισμικού. Επιπλέον, η Neusoft Reach προσφέρει ένα ευρύ φάσμα έξυπνων προϊόντων, τεχνολογιών, υπηρεσιών και λύσεων για αυτοκίνητα επόμενης γενιάς σε διάφορους τομείς, όπως ICV, αυτόνομη οδήγηση, κινητήρες αυτοκινήτων, υπηρεσίες κινητικότητας και συνδεδεμένη ασφάλεια κυβερνοχώρου. Η Neusoft Reach είναι ένας απαραίτητος τοπικός συνεργάτης που θα επιτρέψει στη Honda να προσφέρει γρήγορα νέα αξία μέσω συνδεδεμένων υπηρεσιών στην Κίνα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα.

Η Hynex Mobility Service, η οποία ιδρύθηκε με τη στρατηγική συνεργασία της Honda και της Neusoft Reach, αξιοποιεί τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα και τους πόρους αμφότερων των εταιρειών και θα αναπτύξει στρατηγικές για επιχειρήσεις συνδεδεμένων υπηρεσιών επόμενης γενιάς με επίκεντρο το σύστημα Honda CONNECT. Επιπλέον, μέσω της χρήσης δεδομένων μεγάλου όγκου και τεχνητής νοημοσύνης, η κοινοπραξία θα αναπτύξει και θα προσφέρει σχετικές τεχνολογίες και υπηρεσίες με στόχο την επίτευξη νέας αξίας μέσω καινοτόμων υπηρεσιών κινητικότητας.

Η κοινοπραξία ανήκει κατά 51% στην Honda Motor (China) Investment Co., Ltd. και κατά
49% στην Neusoft Reach Automotive Technology (Shanghai) Co., Ltd.

Προηγούμενο άρθροΚίνα: 12% αύξηση τον Μάιο στα νέα οχήματα
Επόμενο άρθροFiat Professional Fiorino, ανεβάζει ταχύτητα