Honda: νέα παγκόσμια γκάμα EV στην CES 2024

Η Honda θα παρουσιάσει την παγκόσμια νέα γκάμα EV της στην CES 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-12 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Η Honda δραστηριοποιείται βάσει του παγκόσμιου σλόγκαν της: “The Power of Dreams – How we move you” (Η δύναμη των ονείρων – Πώς σας κινούμε). Αυτό το σλόγκαν διαμηνύει ότι η Honda θα δημιουργήσει προϊόντα και υπηρεσίες κινητικότητας που θα επιτρέπουν στον κόσμο να «υπερβεί τους διάφορους περιορισμούς, όπως χρόνο και τόπο» και «να αυξήσει τις ικανότητες και τις δυνατότητές του». Με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κινητικότητας, η Honda θα υποστηρίξει την πραγματοποίηση των ονείρων περισσότερων ανθρώπων και θα καταστεί η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας.

Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα για όλα τα προϊόντα και τις εταιρικές δραστηριότητές της, έως το 2050. Για τον σκοπό αυτόν, επιδιώκει να επιτύχει τον στόχο εξηλεκτρισμού των αυτοκινήτων της με «αύξηση των πωλήσεων EV και FCEV στο 100% παγκοσμίως μέχρι το 2040».

Στο περίπτερο της, η Honda θα παρουσιάσει διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων μοντέλων EV και ορισμένες βασικές τεχνολογίες που δείχνουν τον σημαντικό μετασχηματισμό της Honda, σύμφωνα με το πνεύμα του Global Brand Slogan και την ηλεκτροκίνηση.

Προηγούμενο άρθροΟι ταξινομήσεις τον Νοέμβριο του 2023 στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροH Lamborghini πρωτοπορεί με 4ημερη εργασία