Από αριστερά: Ross Jackson, CEO TraXall International, Leomont Wouda Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης TraXall International και Murat Himmetoglu Διευθύνων Σύμβουλος TraXall Turkey

Η εταιρεία διαχείρισης στόλου και κινητικότητας TraXall International προσέθεσε στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια παρουσία της την μεγαλύτερη πάροχο διαχείρισης στόλου της Τουρκίας, Pfilo.

Η Pfilo εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και διαχειρίζεται χαρτοφυλάκιο 17.000 οχημάτων σε όλη την Ελλάδα και την Τουρκία για εξέχοντες πολυεθνικούς πελάτες όπως η HSBC, η Ericsson, η Johnson & Johnson και η Pfizer.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν διάθεση οχημάτων, leasing και συντήρηση, διαχείριση καυσίμων και CO2, συμβουλευτική βιωσιμότητας, ανάπτυξη πολιτικής εταιρικών αυτοκινήτων, διαχείριση ατυχημάτων και χαρακτηριστικά επικινδυνότητας οδηγών.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2007 και εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο διαχειριστή στόλου της Τουρκίας και αξιοποιεί τη σημαντική αγοραστική της δύναμη για να μειώσει το κόστος στόλου των πελατών και να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα μέσω μιας κατά παραγγελία εφαρμογής οδηγού και εκτενών εκθέσεων διαχείρισης.

Ο Murat Himmetoglu, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfilo, δήλωσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμμετέχουμε στην ομάδα TraXall με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια επιχειρηματική φιλοσοφία, την έντονη εστίαση στην εξυπηρέτηση πελατών και την παράδοση KPI. Καθώς η επιχειρηματική κοινότητα ανακάμπτει μετά το Covid, ανυπομονούμε για συνέχιση της ανάπτυξης και την περαιτέρω ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων προς βελτίωση της αποτελεσματικότητας του στόλου”.

Η Pfilo θα συναλλάσσεται πλέον ως TraXall Turkey. Η συμφωνία σημαίνει πως η TraXall έχει πλέον παρουσία σε 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Ο Leomont Wouda, Διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της TraXall, σχολίασε: “Η TraXall έχει δημιουργήσει αξιοζήλευτη φήμη κατανόησης των σύνθετων διασυνοριακών αναγκών των διαχειριστών διεθνών στόλων και ήδη φροντίζει τους στόλους ορισμένων από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο και έτσι ήταν προφανή τα κοινά χαρακτηριστικά των πελατών και οι συνέργειες με την Pfilo”.

‘Η Pfilo ταιριάζει επίσης με το μοντέλο TraXall της απόλυτης ανεξαρτησίας από εταιρείες leasing, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε στους πελάτες πραγματικά αμερόληπτες και αντικειμενικές συμβουλές για τις καλύτερες λύσεις στόλου στην αγορά”.

“Η κινητικότητα, η βιωσιμότητα και η συνδεσιμότητα παραμένουν λέξεις-κλειδιά για τον παγκόσμιο κλάδο στόλου και η Pfilo βρίσκεται σε ιδανική θέση για να μας βοηθήσει να παραδώσουμε και τα τρία αυτά στην Τουρκία και την Ελλάδα”.

Ο CEO της TraXall International, Ross Jackson, πρόσθεσε: “Στο σταυροδρόμι Ασίας και Ευρώπης, η Τουρκία αποτελεί σημαντική αγορά για εμάς, παρουσιάζοντας έντονο αναπτυξιακό δυναμικό και σημαντική αύξηση ζήτησης παγκόσμιων πελατών”.

 

Προηγούμενο άρθροKia Europe: Αύξηση στα ηλεκτροκίνητα το πρώτο τρίμηνο
Επόμενο άρθροΗ Ford πρώτη στα LCV στην Ελλάδα τον Μάρτιο