Ο Elon Musk αποκάλυψε πως η Tesla έχει σχεδιάσει ένα ηλεκτρικό υποβρύχιο ή αμφίβιο αυτοκίνητο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων 2019 της Tesla, όταν ρωτήθηκε αν θα κατασκεύαζε ένα “θαλάσσιο αυτοκίνητο”.

“Έχουμε πράγματι ένα σχέδιο για αμφίβιο αυτοκίνητο, όπως αυτό του James Bond (Ο Κατάσκοπος Που Με Αγάπησε 1977) της Lotus που μετατρέπεται σε υποβρύχιο”.

Το διάσημο υποβρύχιο Lotus Esprit, που χρησιμοποιήθηκε στο “The Spy Who Loved Me”, πωλήθηκε σε άγνωστο συλλέκτη, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2013 από την RM Auctions στο Λονδίνο, για £ 550.000 λίρες ή 864.000 δολάρια, που έφτασε με την προμήθεια πωλήσεων στην τελική τιμή των 967.120 δολαρίων, όπως έγραψε τότε το CNBC.

Ο CEO της Tesla επιβεβαίωσε, σύμφωνα με το electrek, ότι κατέχει το αυτοκίνητο της ταινίας και πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα από τα πιο “καταπληκτικά πράγματα” που έχει δει ποτέ.

Χωρίς να αναφερθεί σε πολλές λεπτομέρειες, ανέφερε πως “είναι δυνατόν να κατασκευάσουμε ένα λειτουργικό μοντέλο, κάνοντάς το λίγο μεγαλύτερο”.

Ωστόσο, ο Elon Musk παραδέχτηκε αστειευόμενος πως το αγοραστικό ενδιαφέρον θα ήταν μικρό, αλλά πρόσθεσε πως η Tesla θα μπορούσε να το κατασκευάσει κάποια στιγμή ως εκθεσιακό μοντέλο.

 

 

Προηγούμενο άρθροΝέο Peugeot Partner Van σε ειδική τιμή
Επόμενο άρθροΝέες εκδόσεις Peugeot 208 και 2008 Signature με δώρο πλούσιο εξοπλισμό