H Renault θα αποκαλύψει το νέο Espace την Άνοιξη, το νέο πενταθέσιο και επταθέσιο SUV στη γκάμα της.

Η νέα έκδοση του γαλλικού μοντέλου με το εμβληματικό όνομα συσχετίζει άμεσα το νέο SUV με τις πέντε προηγούμενες γενιές του Espace.

Το Espace είναι ένα διάσημο όνομα, τόσο στη Γαλλία όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε και προκρίθηκε πολύ νωρίς στη διαδικασία ως η προφανής επιλογή για το όνομα του νέου πενταθέσιου λαι επταθέσιου SUV της Renault.

Κάθε γενιά Espace εξελίχθηκε ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών, γι’ αυτό και πάντα ήταν μία επίκαιρη και δημοφιλής επιλογή.

Σήμερα, το νέο Espace ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, καθιστώντας εαυτόν ως την επιτομή της αναγέννησης της Renault, ακολουθώντας τα χνάρια και μένοντας πιστό στις αξίες που ανέδειξαν και τις προηγούμενες γενιές του, παραμένοντας δηλαδή ένα άνετο, καινοτόμο αυτοκίνητο, που τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή στη γκάμα.

Κτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF-CD της Συμμαχίας (Renault-NIssan-Mitsoubishi), θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και επτά επιβάτες, με μεγάλη άνεση για μακρινά ταξίδια.

Το νέο Espace θα αποκαλυφθεί σε παγκόσμια πρώτη την άνοιξη του 2023 ενώ τον Νοέμβριο η Renault θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από το 1983, όταν παρουσίασε το Espace ως concept car.

Προηγούμενο άρθροAston Martin DBS 770 Ultimate
Επόμενο άρθροΤο νέο Volkswagen ID.7 με έξυπνο σύστημα κλιματισμού