Η Gruau, η γαλλική εξειδικευμένη εταιρεία μετατροπής van, εισέρχεται σε μια νέα αγορά με την G’Lease, μια υπηρεσία χρηματοδοτικής μίσθωσης για μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα. Αυτό το νέο προϊόν λειτουργεί από την εταιρία leasing λευκής ετικέτας* Parcours, θυγατρική της ALD.

Ο Patrick Gruau αναφέρει ότι η εταιρεία του προσφέρει συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης από 12 έως 72 μήνες και από 10.000 έως 200.000 χλμ. Και οι δύο παράμετροι μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς επιβολή κυρώσεων. Παρέχονται πρόσθετες υπηρεσίες όπως συντήρηση, οδική βοήθεια, ελαστικά και καύσιμα.

Ο Patrick Buchard, Γενικός διευθυντής αστικής κινητικότητας της Gruau, δήλωσε ότι η μετατροπή μπορεί συχνά να είναι τόσο δαπανηρή όσο το όχημα, καθιστώντας τις συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης έναν βολικό τρόπο για τον έλεγχο των προϋπολογισμών. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι η εταιρεία του δεν έχει τη φιλοδοξία να αναλάβει εταιρείες ενοικίασης όπως η Fraikin (ηγετική εταιρεία leasing επαγγελματικών οχημάτων).

*White labelλευκής ετικέτας είναι ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που παράγεται από μία εταιρεία (τον παραγωγό) και άλλες εταιρείες (οι έμποροι) κάνουν rebranding και φαίνεται σαν να το δημιουργούν οι ίδιες.

Προηγούμενο άρθροΗ Free2Move στο Παρίσι
Επόμενο άρθροΑυτόνομη οδήγηση: Σε τι ωφελεί την αγορά του fleet;