Η γαλλική μάρκα πολυτελείας DS Automobiles θα βρίσκεται και φέτος στη μοναδική ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην έκθεση, η DS Automobiles θα αναδείξει την υψηλή αισθητική της γαλλικής κομψότητας και την τεχνογνωσία της μάρκας στα πολυτελή αυτοκίνητα. Στη φετινή έκθεση, η DS Automobiles θα παρουσιάσει επίσημα σε πρώτη Πανελλήνια Πρεμιέρα στο κοινό τα νέα ETense μοντέλα, το Plug-in υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense 4×4, αλλά και το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα, το DS 3 Crossback E-Tense, τον προάγγελο των ηλεκτρικών οχημάτων νέας γενιάς, που μεταφέρει την state-of-the-art τεχνογνωσία από την Formula E, συνδυάζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα με τις υψηλές επιδόσεις και την κορυφαία αποδοτικότητα.

Δυναμικό παρόν θα δώσουν και τα συμβατικά μοντέλα της μάρκας, το εκλεπτυσμένο DS 7 Crossback που συνδυάζει αρμονικά την avant garde αισθητική με τεχνολογίες αιχμής, αλλά και το νέο DS 3 Crossback, το πολυτελές “icon of high-tech style” αυτοκίνητο σε compact διαστάσεις.

Η DS Automobiles θα βρίσκεται στο περίπτερο 23 της έκθεσης, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του fleetnews.gr και της ηλεκτρονικής έκδοσης FLEETNEWS  και του περιοδικού FLEET BUSINESS από τις 9-17 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, Δευτέρα-Παρασκευή: 15.00-21.00 Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00.

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo Cars είχε αύξηση 13,9% στις πωλήσεις τον Οκτώβριο
Επόμενο άρθροΣΕΑΑ: Κίνητρα για αυτοκίνητα χαμηλών εκπομπών