Groupama: Παρατείνεται η έκπτωση στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων

Η Groupama Ασφαλιστική, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της για μειωμένα τιμολόγια στον κλάδο των αυτοκινήτων, ανακοινώνει ότι η ισχύουσα έκπτωση 10% για νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια που θα συναφθούν παρατείνεται έως την 30η Ιουνίου.

Η έκπτωση που προσφέρει η Groupama αφορά συμβόλαια για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης και εφαρμόζεται στα καθαρά ασφάλιστρα αστικής ευθύνης, ανεξάρτητα από τις λοιπές εκπτώσεις που δικαιούται ο εκάστοτε ασφαλισμένος.

Με την κίνηση αυτή η Groupama θέλει να αποδείξει -για άλλη μια φορά- εμπράκτως ότι η ασφάλεια και η διευκόλυνση των πελατών της αποτελούν για την εταιρεία τον καθοριστικότερο γνώμονα της στρατηγικής της.

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα 139,4 εκατ. ευρώ το 2018, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ο γαλλικός πολυεθνικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 12 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο.

Προηγούμενο άρθροRevoil: η επέτειος των 25 ετών
Επόμενο άρθροNissan All Clear Service: Καλοκαιρινή προστασία και φροντίδα