Η Groupama Ασφαλιστική, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της για μειωμένα τιμολόγια στον κλάδο των αυτοκινήτων, προσφέρει έκπτωση 10% για νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια που θα συναφθούν από τις 10 Απριλίου έως και την 31η Μαΐου.

Η έκπτωση ισχύει για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης και εφαρμόζεται στα καθαρά ασφάλιστρα αστικής ευθύνης, ανεξάρτητα από τις λοιπές εκπτώσεις που δικαιούται ο ασφαλισμένος. Διευκρινίζεται ωστόσο, ότι στα ασφαλιστήρια συμβόλαια νέου οδηγού ή νέας άδειας οδήγησης, θα ισχύει κανονικά η ήδη προβλεπόμενη επιβάρυνση.

“Για την Groupama Ασφαλιστική η ασφάλεια και διευκόλυνση των πελατών της αποτελούν διαχρονικά απόλυτη προτεραιότητα”, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση. “Ακόμα περισσότερο, κατά τη δεδομένη πρωτοφανή παγκόσμια συγκυρία, η εταιρεία το αποδεικνύει στην πράξη,  παρέχοντας τις υπηρεσίες της  προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την καθημερινότητα του ασφαλιζόμενου”.

Η Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική είναι μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα 139,4 εκ. ευρώ το 2018, παρέχει ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την εταιρεία στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ο Όμιλος, με 12 εκατομμύρια πελάτες σε διεθνές επίπεδο και ιστορία άνω των 100 ετών, απασχολεί 32.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία (Κίνα).

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo Car Hellas ενισχύει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Επόμενο άρθροBest Brands in All Classes: Πρώτη η Audi σε επτά κατηγορίες