www.fleetnews.gr

Σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά, η Goodyear απέδειξε ότι τα προϊόντα της βρίσκονται στην κορυφή, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης των Vector 4Seasons Gen-2 και UltraGrip 9 τόσο στη δοκιμή ελαστικών Auto Bild All-Season όσο και στη δοκιμή ADAC Winter tires.

Έχοντας δοκιμαστεί από το Auto Bild στις διαστάσεις 195/65 R 15, η Goodyear κέρδισε για δεύτερη συνεχή χρονιά 26 αγωνιζόμενους με το κορυφαίο ελαστικό All-Season. Το ελαστικό Vector 4Seasons Gen-2 εντυπωσίασε με τις δυνατότητές του, στην ακρίβεια διεύθυνσης, στην απόδοση σε κατάσταση υδρολίσθησης, στην άνετη οδηγική συμπεριφορά, στον εξαιρετικό χειρισμό σε μεγάλες αποστάσεις σε χιονισμένους και βρεγμένους δρόμους.

Το Goodyear UltraGrip 9 έχει επίσης κατακτήσει την πρώτη θέση στην διάσταση 205 / 55R16 στην ετήσια δοκιμασία ελαστικών ADAC / TCS / ÖAMTC. Οι συντάκτες περιέγραψαν το UltraGrip 9 ως ένα πολύ καλά ισορροπημένο, πλήρως αποδοτικό ελαστικό και δήλωσαν ότι είναι εξαιρετικό σε στεγνό και χιονισμένο οδόστρωμα.

Ο Mike Rytokoski, Αντιπρόεδρος και Chief Marketing Officer Ευρώπης για την Goodyear δήλωσε: «Τα προϊόντα της Goodyear αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την απόδοση, γι ‘αυτό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το επιβεβαιώνουν οι έγκριτες δοκιμές ελαστικών, όπως το Auto Bild και ο ADAC / TCS / ÖAMTC. Είναι μια ακόμα απόδειξη για την εξαιρετική απόδοση των προϊόντων της Goodyear».

Προηγούμενο άρθροCitroën Berlingo: International Van of the Year 2019
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακή πρεμιέρα της Jaguar I-PACE!