Η φετινή διοργάνωση του Global Fleet Summit θα πραγματοποιηθεί στο Κασκάις της Πορτογαλίας, από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2024.

Με σημαντικούς ομιλητές από όλο τον κόσμο, όπως η Linda Jackson (CEO της μάρκας Peugeot), η Linda Lin (Διευθύντρια έμμεσων προμηθειών Schneider Electric), ο Manuel Tamayo (CEO της Element Mexico) και ο Jan-Hendrik Rauhut (Global Fleet Manager της Bayer).

Το Global Fleet Summit 2024 θα εμβαθύνει σε διάφορα θέματα: όπως οι προμήθειες, η τηλεματική και η ηλεκτροκίνηση, αλλά όλα σε ένα πεδίο: Τον ιδανικό δρόμο προς την πραγματική βιωσιμότητα. «Η πραγματική βιωσιμότητα υπερβαίνει τη μείωση των εκπομπών μέσω των ηλεκτρικών οχημάτων. Πρόκειται για τη λήψη έξυπνων αποφάσεων κατά την παραγωγή, την αγορά και τη χρήση του οχήματος και την προετοιμασία του για τον επόμενο κύκλο ζωής του», σύμφωνα με τον οικοδεσπότη του συνεδρίου Steven Schoefs, Επικεφαλής Στρατηγικών Σχέσεων του Global Fleet. «Ως εκ τούτου, ο Δρόμος προς την Πραγματική Αειφορία είναι ένας περίπλοκος γρίφος, που μπορεί να λυθεί μόνο σε συνεργασία με συναδέλφους και συνεργάτες του κλάδου και μέσω της δημιουργίας έξυπνων επιχειρηματικών σχέσεων».

Εκτός από τις πολλές παρουσιάσεις, προγραμματίζονται και πολλά νέα πράγματα. Π.χ., οι συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης στο Marketplace. Κατά τη διάρκεια αυτών των ενοτήτων, οι πελάτες του στόλου συναντώνται με επιλεγμένους προμηθευτές σε ένα διαδραστικό περιβάλλον στρογγυλής τραπέζης που δεν βασίζεται στις πωλήσεις, λέει ο κ. Schoefs. «Είναι ο ιδανικός τύπος για τους αγοραστές στόλου ώστε να ανακαλύψουν και να ανιχνεύσουν νέες λύσεις διοίκησης στόλου που υποστηρίζουν την παγκόσμια αποτελεσματικότητά του, ενώ οι παρόντες προμηθευτές στόλου μπορούν να παρουσιάσουν το μελλοντικό τους όραμα και να δημιουργήσουν πολλά υποσχόμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Το Global Fleet Summit διοργανώνεται στην Ευρώπη. Αυτό δεν επικαλύπτει τις Fleet Europe Days, που πραγματοποιούνται αργότερα φέτος στο Μιλάνο; «Σίγουρα όχι», απαντά ο κ. Schoefs. «Οι Fleet Europe Days έχουν διαφορετικό στήσιμο και ποικιλία δευτερευουσών εκδηλώσεων, για παράδειγμα με την απονομή βραβείων, μια πλήρη ημέρα για το ευρωπαϊκό remarketing και το Fleet Europe Village με πολλά περίπτερα από προμηθευτές. To Global Fleet Summit είναι πολύ περισσότερο μια μαθησιακή εμπειρία, όλη σχετικά με ένα θέμα, το οποίο προσεγγίζουμε όχι από ευρωπαϊκή οπτική, αλλά από παγκόσμια και περιφερειακή προοπτική».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Global Fleet Summit 2024, τη συγκέντρωση του Global Fleet Managers Club και τις συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης μπορείτε να βρείτε εδώ https://summit.globalfleet.com/.

Προηγούμενο άρθροEuro NCAP: Αξιολόγηση ασφαλείας βαρέων φορτηγών
Επόμενο άρθροKumho Tire: στηρίζει τον αθλητικό σύλλογο ΑΜΕΑ «Ελπίδα»