To AUDI e-Tron που βραβεύτηκε ως το ηλεκτρικό εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς από το περιοδικό Firmenauto, του δικτύου Euro Mobility & Fleet Network

Το περιοδικό Firmenauto, ο συνεργάτης του δικτύου Euro Mobility & Fleet Network στη Γερμανία, στο οποίο ανήκει τόσο το Fleet Europe όσο και το Fleet News, βράβευσε τα καλύτερα εταιρικά αυτοκίνητα σε 15 κατηγορίες.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε στο Kursaal Bad Cannstatt, στη Στουτγάρδη. “Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συντριπτικά θετική ανταπόκριση στον αναπροσανατολισμό του κύρους του βραβείου μας”, δήλωσε ο Oliver Trost, CEO του Firmenauto και εκδότης της ETM Verlag.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από 137 διαχειριστές στόλων διαφορετικών κλάδων και μεγεθών, που διαχειρίζονται 354.514 εταιρικά οχήματα. Επιπλέον, υπήρχαν 15 εμπειρογνώμονες στόλου από μεγάλους ανεξάρτητους φορείς στόλων και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών καθώς και πέντε αρχισυντάκτες ευρωπαϊκών εξειδικευμένων μέσων, μεταξύ των οποίων και το Fleetnews.

Για την 21η διοργάνωση των βραβείων “Εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς” παρουσιάστηκαν 275 μοντέλα σε 15 κατηγορίες οχημάτων που κυμαίνονται από μικρά αυτοκίνητα μέχρι μεγάλα SUV. Για πρώτη φορά, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι νέες κυκλοφορίες του περασμένου έτους βραβεύθηκαν χωριστά. Για κάθε κατηγορία επελέγησαν τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις ως εταιρικά αυτοκίνητα. Η τελική απόφαση ελήφθη με την υποστήριξη της εταιρείας έρευνας αγοράς Dataforce.

Μεταξύ των κυριότερων νικητών είναι ο Όμιλος Volkswagen με τις μάρκες Audi, Seat, Skoda και VW. Το Skoda Karoq και το Audi Q3, για παράδειγμα, εξασφάλισαν την πρώτη θέση στη συμπαγή κατηγορία SUV, τόσο στα εισαγόμενα, όσο και στη γενική κατάταξη. Η BMW και η Volvo πήγαν επίσης πολύ καλά, με τρία διακριθέντα μοντέλα η καθεμιά.

 

Προηγούμενο άρθροACEA: Αναθεωρούνται οι προβλέψεις πωλήσεων στο -1%
Επόμενο άρθροΤο Fleet Europe οδήγησε το Volvo XC40 plug-in υβριδικό SUV