Από τις 7 Ιανουαρίου 2019, ο Guy Van Gaever είναι ο νέος γενικός διευθυντής της εταιρείας επιθεωρήσεων MVI (Macadam VAB), αντικαθιστώντας τον Bertrand Donck, ο οποίος κατείχε αυτή τη θέση από τη συγχώνευση των υπηρεσιών Macadam και VAB Fleet Services τον Ιούλιο του 2017.

Ο 48χρονος Guy Van Gaever έχει μεγάλη εμπειρία στην αγορά του αυτοκινήτου. Μέχρι το τέλος του 2018, ήταν επικεφαλής για το B2B στη Opel Βελγίου, έχοντας προηγουμένως εργαστεί για τις Nissan, Alcopa, Fiat και Koopman. Στην προηγούμενη εμπειρία του, ειδικεύτηκε στην εμπορική και επιχειρησιακή ανάπτυξη της διαχείρισης στόλου και των προϊόντων leasing.

Από τη νέα θέση του, ο Guy Van Gaever θα επεκτείνει και θα εδραιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει η MVI, εστιάζοντας στην αειφόρο ανάπτυξη του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου πελατών και στην κάλυψη νέων αναγκών στην αγορά επιθεώρησης. «Ο συνδυασμός ενός ισχυρού τοπικού προμηθευτή, όπως η VAB, και η ευρωπαϊκή κάλυψη του Macadam Group, επιτρέπει στην MVI να προσφέρει καινοτόμες, διεθνείς λύσεις και να εγγυηθεί μια τοπική προσέγγιση. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε στο μέλλον “, δήλωσε ο Guy Van Gaever.

Ο Bertrand Donck παραμένει CEO της μητρικής εταιρείας Macadam Europe NV. Η Macadam εξειδικεύεται στις επιθεωρήσεις οχημάτων στο τέλος της σύμβασης και στις συναφείς υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΔιοικητικές αλλαγές στην Opel και την Carglass
Επόμενο άρθροMov’InBlue και Drivy συνεργάζονται για car-sharing