FREENOW

Η FREENOW ανακοίνωσε πως προσφέρει εορταστικό μπόνους έως και 4 εκατ. ευρώ στους συνεργάτες οδηγούς της.

Σύμφωνα με τη FREENOW, το εορταστικό μπόνους των συνεργατών οδηγών της, “αποτελεί μια κίνηση της εταιρείας για να εκφράσει ευγνωμοσύνη και να επιβραβεύσει τους ήρωες πίσω από το τιμόνι – τους αφοσιωμένους οδηγούς συνεργάτες της”.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το μπόνους έως και 4 εκατομμυρίων ευρώ ενόψει της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου της φετινής χρονιάς. Όπως ανακοινώθηκε, η FREENOW επενδύει για να ανταμείψει και να δώσει κίνητρα στους συνεργάτες οδηγούς ταξί κατά τη διάρκεια των εορτών και να παρέχει στους χρήστες της εφαρμογής την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους του χρόνου. Η εταιρεία με αυτή την κίνηση εκφράζει ένα ειλικρινές “Ευχαριστώ” στους οδηγούς ταξί που ακούραστα κυκλοφορούν στους δρόμους, συνδέοντας τους ανθρώπους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και προορισμούς. Η FREENOW τοποθετείται περήφανα ως μια εταιρεία που εκτιμά, υποστηρίζει και ανταμείβει τους συνεργάτες οδηγούς ταξί.

Η εταιρεία αναμένει σημαντική αύξηση της ζήτησης ταξί καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής προγραμματίζουν να κάνουν αγορές, να παρευρεθούν σε εορταστικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Μια πρόσφατη έρευνα της FREENOW στους συνεργάτες οδηγούς της αποκαλύπτει ότι πολλοί οδηγοί ταξί σκοπεύουν να εργαστούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση επιβατών σε όλη την Ελλάδα. Σχεδόν οι μισοί πρόκειται να εργαστούν την ημέρα των Χριστουγέννων, το 83% των οδηγών σχεδιάζουν να εργαστούν την Παραμονή των Χριστουγέννων και τα τρία τέταρτα θα εργαστούν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Περισσότεροι από τους μισούς συνεργάτες οδηγούς της FREENOW αποκαλύπτουν ότι η 24η Δεκεμβρίου και η 31η Δεκεμβρίου είναι οι αγαπημένες τους νύχτες του χρόνου για δουλειά.

Με το εορταστικό μπόνους της εταιρείας, οι συνεργάτες οδηγοί ταξί της FREENOW έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου έως και 15% χάρη σε σημαντικά μπόνους ανά διαδρομή κατά τις ώρες αιχμής. Τα μπόνους θα καταβάλλονται εβδομαδιαία στους συνεργάτες οδηγούς ταξί της εταιρείας. Σύμφωνα με την έρευνα της FREENOW, το 54% των οδηγών απολαμβάνει να εργάζεται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας στους δρόμους και το 64% λέει ότι η θετική διάθεση των επιβατών τους ενθαρρύνει να εργαστούν την ημέρα των Χριστουγέννων. Όταν ρωτήθηκαν τι δεν τους αρέσει κατά τη διάρκεια των εορτών, το 86% των οδηγών απάντησαν ότι δεν εκτιμούν την αυξημένη κίνηση.

Παρατηρώντας τα αποτελέσματα της έρευνας, η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας δήλωσε: «Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, με χαρά ανακοινώνουμε ότι παρέχουμε κίνητρα στους συνεργάτες οδηγούς, ώστε να εξασφαλίσουμε πως όλοι οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν την ευκαιρία να μετακινούνται εύκολα και άνετα κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου. Προσκαλούμε νέους οδηγούς να εγγραφούν στην πλατφόρμα καθώς η FREENOW δεν είναι μόνο το No1 Taxi App στην Ελλάδα, αλλά και μια πλατφόρμα που εκτιμά και γιορτάζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των συνεργατών οδηγών της».

Σχολιάζοντας το εορταστικό μπόνους για τους συνεργάτες οδηγούς ταξί, ο Δημήτρης Σταγιάνος, Head of Operations της FREENOW Ελλάδας είπε: «Το εορταστικό μπόνους στοχεύει να επιβραβεύσει και να δώσει κίνητρα στους συνεργάτες οδηγούς μας να εργάζονται την πιο πολυσύχναστη περίοδο του χρόνου, που η ανάγκη για μετακίνηση είναι μεγάλη. Εκτιμούμε τη δέσμευση των συνεργατών οδηγών μας να μετακινούν εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια τους χρήστες της εφαρμογής, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, και χαιρόμαστε που χάρη στο εορταστικό μπόνους θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους έως και 15% ανά διαδρομή αυτό τον Δεκέμβριο».

Καθώς η εορταστική περίοδος αναμένεται να είναι η πιο πολυσύχναστη περίοδος του χρόνου στους δρόμους, η FREENOW συμβουλεύει τους επιβάτες ώστε να μεταβούν και να επιστρέψουν αποτελεσματικά από και προς τα γιορτινά σχέδια τους.

  • Με τη δυνατότητα προκράτησης διαδρομής έως και 4 ημέρες νωρίτερα, αποφεύγονται οι υψηλοί χρόνοι αναμονής.
  • Για την αποφυγή αναμονής στο σκοτάδι ή στο κρύο, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν πότε ο οδηγός είναι κοντά.
  • Η εφαρμογή προσφέρει 5 διαφορετικούς εύκολους τρόπους πληρωμής, με κάρτα εντός εφαρμογής, Apple Pay, Google Pay, PayPal και μετρητά. Πάντα θα υπάρχει εκτίμηση του κόστους διαδρομής εκ των προτέρων.
  • Προτείνεται το ενδεχόμενο κοινής διαδρομής με ταξί μεταξύ φιλών ή συγγενών όπου είναι εφικτό.

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου, η κ. Τοπαλίδου και ο κ. Σταγιάνος συνάντησαν δύο από τους συνεργάτες οδηγούς ταξί της FREENOW με τη υψηλότερη βαθμολογία και φιλοξενήθηκαν από το Ellinikon Experience Park που άναψε τα φώτα των γιορτών ανοίγοντας τις πόρτες του σε εκατομμύρια επισκέπτες. Το Ellinikon Experience Park είναι ο νέος προορισμός των νοτίων προαστίων της Αθήνας και το πρώτο μέρος του μεγάλου έργου του Ελληνικού που παραδόθηκε στο κοινό.

 

Προηγούμενο άρθροΒραβείο Green SUV of the Year στην Tonale
Επόμενο άρθροΟι ταξινομήσεις τον Νοέμβριο του 2023 στην Ελλάδα