Η Ford κατασκεύασε 150.000 Mustang MachE, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 37 χώρες για το 2023 με προοπτική να προστεθούν σύντομα ακόμα περισσότερες.

Η Ford κατασκεύασε 150.000 Mustang Mach-E από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή της πριν από περίπου δύο χρόνια, κάτι που συνιστά ένα σημαντικό ορόσημο καθώς η εταιρεία κλιμακώνει την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στις 600.000 μονάδες ετησίως μέχρι τα τέλη του 2023 και σε πάνω από 2.000.000 ετησίως μέχρι το 2026.

Οι πωλήσεις της Mustang Mach-E «καθοδηγούνται» μέχρι σήμερα από πελάτες που αντικαθιστούν ένα όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικό – περισσότεροι από 8 στους 10 πελάτες στις ΗΠΑ και 9 στους 10 στην Ευρώπη – αποδεικνύοντας ότι η Ford δημιουργεί ηλεκτρικά οχήματα που ικανοποιούν ευρύτερα τις ανάγκες των πελατών.

«Όταν τοποθετήσαμε το διάσημο pony σε αυτή τη Mustang, γνωρίζαμε ότι θα πολλοί θα την αντιμετώπιζαν με σκεπτικισμό. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε ακριβώς τότε ήταν πόσο δημοφιλές θα γινόταν αυτό το αυτοκίνητο», δήλωσε ο Darren Palmer, vice president, Electric Vehicle Programs, Ford Model e. «Μου αρέσει να βλέπω τις Mustang Mach-E στο δρόμο και να μιλάω με πελάτες, και βλέπω όλο και περισσότερα από αυτά».

Η Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο για το 2023, έναντι 22 που ήταν την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας της. Η Νέα Ζηλανδία, η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι από τις πιο πρόσφατες αγορές που προστέθηκαν στο εμπορικό δυναμικό της Mustang Mach-E. Η παγκόσμια αύξηση των πωλήσεων του μοντέλου έρχεται καθώς η Ford συνεχίζει να αναβαθμίζει το εργοστάσιο της στο Cuautitlán του Μεξικού – το οποίο κατασκεύασε το 150.000ό όχημα – για να υποστηρίξει ακόμη περισσότερους πελάτες.

«Το εργοστάσιο είναι γεμάτο ζωή», δήλωσε η Deborah Manzano, διευθύντρια της Ford στον τομέα της κατασκευής. «Υπάρχει μία νέα γραμμή μπαταριών, μία νέα γραμμή πλαισίου, μία πρόσθετη γραμμή συναρμολόγησης – κυριολεκτικά εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες του διαθέσιμου χώρου για να κατασκευάζουμε περισσότερες Mustang Mach-E. Πρόσφατα προσθέσαμε και ένα νέο βαφείο. Τίποτα δεν μένει στάσιμο για πολύ!»

Η Mustang Mach-E συνεχίζει να αποδεικνύει τη δημοτικότητά της κατακτώντας βραβεία και διακρίσεις, όπως ο τίτλος North American Utility of the Year 2021, το βραβείο Top-Rated Luxury Electric Vehicle του Edmunds και πολλά ακόμα.

 

Προηγούμενο άρθροΤεχνολογίες Honda Sensing 360 – Sensing Elite
Επόμενο άρθροΕργαλείο LCA του Green NCAP για καταναλωτές