Η νεοφυής εταιρεία FlexCar ανακοίνωσε πως θα δηµιουργήσει 250 νέες θέσεις εργασίας, που θα αφορούν σε διάφορους τομείς, µέχρι το τέλος του 2022.

Υπενθυμίζεται πως ένα περίπου μήνα νωριτερα η FlexCar ανακοίνωσε πως εξασφάλισε κεφάλαια 50 εκατομμυρίων ευρώ από διεθνή και ελληνικά Venture Capital Funds και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές, τα οποία, όπως δήλωσε, θα επενδυθούν εξολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

“H δηµιουργία νέων θέσεων εργασίας και η επένδυσή µας στην Ελλάδα και στο ανθρώπινο δυναµικό της είναι στις άµεσες προτεραιότητες µας και δικαιώνει την εµπιστοσύνη µας στην ελληνική οικονοµία” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η οµάδα της FlexCar να µεγαλώνει συνεχώς, επενδύοντας το επόµενο διάστηµα σε ανθρώπινο ταλέντο, και πιο συγκεκριµένα σε νέους Έλληνες που επιθυµούν να είναι µέλη µιας δυναµικής οµάδας, να εξελιχθούν και να εξειδικευτούν σε τοµείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονοµικά, το µάρκετινγκ, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη δηµιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου.

H FlexCar ιδρύθηκε το 2018 και σήµερα έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες καταναλωτές, έχοντας πραγµατοποιήσει επενδύσεις δεκάδων εκατοµµυρίων ευρώ στην ελληνική οικονοµία.

Η εταιρεία στοχεύει, κατά δήλωσή της, στη δημιουργία θετικού οικολογικού αποτυπώματος στην κοινωνία μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη του στόλου της, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων με φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες (υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα), συμβάλλοντας μέσα στα επόμενα χρόνια αισθητά στη μείωση των εκπομπών ρύπων από χρήση οχημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Προηγούμενο άρθροΟι δοκιμές του Audi RS Q e-tron για το Ράλι Ντακάρ
Επόμενο άρθρο100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις μέχρι το 2030: ελληνικές υποψηφιότητες