Ανώτερα στελέχη λήψης αποφάσεων πολλών μεγάλων στόλων της Ευρώπης έχουν εγγραφεί για συμμετοχή στο Fleet Europe Summit 2022, το οποίο πραγματοποιείται τον Νοέμβριο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Οι στόλοι αντιμετωπίζουν μεγάλες πιέσεις κόστους λόγω αύξησης λογαριασμών καυσίμων και μείωσης των εκπτώσεων, παράλληλα με την πρόκληση της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση και το Fleet Europe Summit προσφέρει στους fleet managers την μοναδική ευκαιρία να συζητήσουν λύσεις με συναδέλφους στόλων και να ενημερωθούν για τις νεότερες στρατηγικές στόλου.

Στην κορυφή της ατζέντας του φετινού συνεδρίου θα είναι η βιωσιμότητα του στόλου και οι δεσμεύσεις για μηδενικές εκπομπές, η ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας οχήματος και η ανάπτυξη λύσεων εταιρικής κινητικότητας.

Οι συνδεδεμένες τεχνολογίες και το cloud συνιστούν το κλειδί για την επίλυση πολλών προκλήσεων και το Fleet Europe επέλεξε το Δουβλίνο επειδή η Ιρλανδία είναι η πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού διαδικτύου, με 16 από τις 20 κορυφαίες παγκόσμιες τεχνολογικές εταιρείες και τρεις κορυφαίους παρόχους επιχειρηματικού λογισμικού – συμπεριλαμβανομένων των Alphabet, Amazon, Apple, Facebook, IBM, Intel, Microsoft, Oracle, Salesforce και Tencent – να διατηρούν σημαντικές δραστηριότητες στη χώρα.

Η μεγαλύτερη διεθνής εκδήλωση στόλου της Ευρώπης

Κάθε χρόνο, το διήμερο Fleet Europe Summit προσελκύει περισσότερους από 1.200 υπεύθυνους και προμηθευτές στόλων από περισσότερες από 35 χώρες, ως η μεγαλύτερη διεθνής εκδήλωση στόλου στην Ευρώπη.

Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει το Remarketing Forum για στελέχη που ασχολούνται με την πρόβλεψη και τη μεγιστοποίηση των υπολειμματικών αξιών των οχημάτων στόλου. Ταυτοχρόνως, το Smart Mobility Institute και το International Fleet Managers Institute, από κοινού με το Global Fleet Managers Club, δίνουν στους αρμόδιους λήψης αποφάσεων την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους τις πολιτικές και την πρόοδό τους.

Την επόμενη μέρα, ομάδα εμπειρογνωμόνων ανώτατων στελεχών του κλάδου στόλου θα απευθυνθεί στους συμμετέχοντες στο Fleet Europe Conference, παρέχοντας μοναδικές γνώσεις περί ηλεκτροκίνησης, νέα οικονομικά μοντέλα, Mobility as a Service, συνδεσιμότητα, προγράμματα προστασίας οδηγών και remarketing οχημάτων, ενώ το Fleet Europe Village με 70 εμπορικά περίπτερα προσφέρει τέλεια ευκαιρία περαιτέρω συζητήσεων.

Η ημέρα ολοκληρώνεται με τα Fleet Europe Awards -τα οποία απονέμονται στους καλύτερους υπεύθυνους στόλων και κινητικότητας στην Ευρώπη- και επίσημο δείπνο.

Το Fleet Europe Summit είναι εκδήλωση από την οποία δεν πρέπει να λείπει όποιος είναι υπεύθυνος διαχείρισης στόλου και προμηθευτής του κλάδου, καθότι παρέχει εξαιρετική τεχνογνωσία, αναλύσεις και ευκαιρίες δικτύωσης.

Το Summit θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δουβλίνου. Εγγραφείτε εδώ!

Προηγούμενο άρθροΗ νέα Mercedes-AMG C 63 S E Performance
Επόμενο άρθροHy2Use – Η ΕΕ ενέκρινε 5,2 δισ. ευρώ σε IPCEI