Στις 22 και 23 Νοεμβρίου, οι Fleet Europe Days 2023 θα συγκεντρώσουν τους αρμόδιους λήψης αποφάσεων των μεγαλύτερων πολυεθνικών στόλων της Ευρώπης, στην Λισαβόνα. Θα συναντηθούν με στελέχη του κλάδου Fleet & Mobility, θα εξετάσουν στρατηγικές, θα ενημερωθούν  για τις τάσεις του κλάδου και θα συζητήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.

Κάθε χρόνο, η μεγαλύτερη διεθνής εκδήλωση του κλάδου Στόλου και Κινητικότητας στην Ευρώπη προσελκύει πάνω από 1.00 στελέχη Fleet & Mobility, από περισσότερες από 35 χώρες, για ένα διήμερο.

Φέτος, ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου με μια σειρά συνεδρίων βέλτιστων πρακτικών, αποκλειστικά για fleet managers, από τρεις ιδιαίτερα αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς: International Fleet Managers Institute (IFMI), Smart Mobility Institute (SMI) και Global Fleet Managers Club (GFMC).

  • Την πρώτη ημέρα, οι επικεφαλής του κλάδου remarketing οχημάτων μπορούν να αντλήσουν τεχνογνωσία και εμπειρίες από τους καλύτερους του τομέα στο ολοήμερο Fleet Europe Remarketing Forum and Awards.
  • Στις 17:30, θα ξεκινήσει το Fleet Europe Summit στο Fleet Europe Village. Το Village παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με τους χορηγούς. Είναι ο ιδανικός χώρος για δικτύωση και διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων.
  • Το Fleet Europe Summit συνεχίζεται στις 23 Νοεμβρίου, με ενότητες που επικεντρώνονται στο κυρίως αντικείμενό του: Destination Zero: Adopt and Adapt. Ειδικοί και βραβευθέντες fleet managers θα αναλύσουν τρία βασικά θέματα: Βιωσιμότητα, Φόρτιση EV και Συνδεδεμένη και Αυτοματοποιημένη Κινητικότητα.
  • Τα Fleet Europe Awards θα αναδείξουν τα επιτεύγματα των Fleet & Mobility Managers που θα βραβευθούν. Μετά την εκδήλωση ακολουθεί δεξίωση.

Εάν είστε αρμόδιος λήψης αποφάσεων στον τομέα του Fleet & Mobility management, μη χάσετε τις Fleet Europe Days 2023.

Δηλώστε εδώ συμμετοχή με έκπτωση έγκαιρης εγγραφής!

Για να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων στις Fleet Europe Days 2023 αναλόγως των επιχειρηματικών αναγκών τους, παρέχονται τρεις τύποι συμμετοχής – με ανάλογες τιμές έγκαιρης εγγραφής.

  1. πρόσβαση στο Fleet Europe Remarketing Forum & Awards 2023, στις 22 Νοεμβρίου (χωρίς πρόσβαση στο Fleet Europe Summit).
  2. πρόσβαση στο Fleet Europe Summit, στις 22 Νοεμβρίου (από τις 5:30 μ.μ.) και στις 23 Νοεμβρίου (ολοήμερη).
  3. πλήρης πρόσβαση στις Fleet Europe Days, στις 22 και 23 Νοεμβρίου.

Λάβετε υπόψη ότι η πρόσβαση οι ενότητες των IFMI, SMI και GFMC, στις 22 Νοεμβρίου, απευθύνονται αποκλειστικά σε αγοραστές Fleet & Mobility.

Φέτος υπάρχει Πρόγραμμα Φιλοξενούμενου Αγοραστή (Hosted Buyer Programme), που παρέχει στους αγοραστές εταιρικών στόλων πρόσβαση στο Fleet Europe Summit σε προνομιακή τιμή.

  • Ποιος είναι αγοραστής Fleet & Mobility; Στέλεχος με αρμοδιότητες λήψης αποφάσεων στον διεθνή χώρο Fleet & Mobility. Πχ: Fleet Managers, Mobility Managers, Procurement/Indirect Spend Managers, Finance Managers, HR/Comp. & Ben. Managers, Operations Managers, Travel Managers, Facilities Managers, EGS Managers.
  • Ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία; Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Hosted Buyer. Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το Fleet Europe Summit, συμπεριλαμβανομένων των τριών εκπαιδευτικών ενοτήτων, στις 22 Νοεμβρίου, με προνομιακή τιμή (50% έκπτωση για συμμετοχή Τύπου 3).
  • Πώς θα εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Hosted Buyer; Εύκολα και απλά. Συμπληρώνετε μια σύντομη φόρμα. Η ομάδα του Fleet Europe αξιολογεί το προφίλ σας. Μόλις εγκριθεί, θα λάβετε κωδικό για οριστικοποίηση της εγγραφής σας.
Προηγούμενο άρθροEnel Green Power Hellas – Macquarie Asset Management
Επόμενο άρθροΟι ευρωπαίοι χρήστες της FREENOW επιλέγουν την Ελλάδα