H FCA Greece, που εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου, σε δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα στο “The Ranch” στο Σοφικό.       

Η FCA Greece διοργάνωσε αυτή τη δημοσιογραφική παρουσίαση, παρέχοντας, παράλληλα, την ευκαιρία τους συμμετέχοντες να οδηγήσουν μοντέλα των εταιρειών του ομίλου, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional. Η Fiat Chrysler Automobiles αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας με παρουσία σε περισσότερες από 135 χώρες στον κόσμο. Διατηρώντας 11 μάρκες αυτοκινήτων (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Ram, Dodge, SRT), ο όμιλος διαθέτει παράλληλα μια σειρά εταιρειών που ειδικεύονται στη ψηφιακή τεχνολογία, τον αυτοματισμό, την επεξεργασία πρώτων υλών, τις υπηρεσίες After Sales (Comau, Mopar, Teksid) αλλά και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου (FCA Bank – Leasys), ενώ αναπτύσσει συνεργασίες στοχεύοντας στην ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της FCA Greece, Γιώργος Μπακόπουλος, η εταιρεία θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, διατηρώντας διαχρονικά υψηλά μερίδια στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Από τις 15 Απριλίου 2019 η FCA Greece εκπροσωπεί και τη μάρκα Jeep, συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου στη χώρα μας.  Η ένταξη της Jeep έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του ομίλου και παράλληλα να συμπληρώσει τη γκάμα διαθέσιμων επιλογών για τους καταναλωτές. Παράλληλα η συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική παρουσία μεταξύ των μαρκών της FCA αποτελεί στρατηγική επιλογή του ομίλου, με κάθε μάρκα –σύμφωνα με το χαρακτήρα της- να εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών δημιουργώντας μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιλογών.

Την παρουσία του ομίλου στην Ελλάδα συμπληρώνει η FCA Bank, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της χώρας μας από το 1991 προσφέροντας υπηρεσίες χρηματοδότησης στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο αντιπρόεδρος της FCA Bank, Διονύσης Ξανθάκος, τόνισε πως περισσότεροι από 300.000 πελάτες στην Ελλάδα έχουν επωφεληθεί από τις καινοτόμες λύσεις που διαχρονικά προσφέρει η FCA Bank, όπως για παράδειγμα οι ψηφιακές υπηρεσίες συμβολαίων, που διευκολύνουν και επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες χρηματοδότησης. Παράλληλα, ο κ. Ξανθάκος αναφέρθηκε στο πλάνο ανάπτυξης της FCA Bank στην Ελλάδα που το 2020 αναμένεται με την Leasys να εισέρθει δυναμικά στο χώρο των μακροχρόνιων μισθώσεων. vivasex

Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα FCA Greece διακρίθηκε για τις επιδόσεις στους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας” που διοργάνωσε η εκδοτική εταιρεία του fleetnews.gr, Direction Business Network.

Προηγούμενο άρθροVolkswagen SUV & Sport Live road-show
Επόμενο άρθροΝέο Peugeot Partner Van σε ειδική τιμή