Εβδομάδα Ηλεκτρικού Ποδηλάτου, από τις 30 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου από την Kosmocar και την Kosmoride, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου.

Το πρώτο δίκτυο καταστημάτων ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα  στην Ελλάδα, δίνει το μήνυμα  προς όλους για τη σημασία της μικροκινητικότητας και του ηλεκτρικού ποδηλάτου γιορτάζοντας την Εβδομάδα Ηλεκτρικού Ποδηλάτου.

Ταυτόχρονα με την υιοθέτηση του ηλεκτρικού ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης, είναι απαραίτητο ο χρήστης να νιώθει ασφαλής μέσα στο οικοσύστημα της αστικής μετακίνησης. Καθώς η ασφάλεια και η προστασία του ποδηλάτη αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα για την Kosmoride, στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, η Kosmoride προσφέρει αυτήν την περίοδο σε όλους όσους αποκτήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από το δίκτυο καταστημάτων της, προϊόντα και αξεσουάρ προστασίας για το ποδήλατο και τον αναβάτη αξίας 300 ευρώ. Για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν το ηλεκτρικό τους ποδήλατο με ασφάλεια!

Ο Στήβεν Σίρτης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Kosmocar, δήλωσε σχετικά: «Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου υπενθυμίζει σε όλους ότι το ποδήλατο αποτελεί ένα βιώσιμο μέσο μετακίνησης. Εκτός από τη συμβολή του στη σωματική και ψυχική υγεία, είναι και ένα πρακτικό μέσο μετακίνησης που μπορεί να μας συντροφεύει στη καθημερινότητα μας για να μας μεταφέρει στη δουλειά, στο σχολείο, στην αγορά. Στην Kosmoride, επαναπροσδιορίζουμε την έννοια του e-bike ως εναλλακτικό μέσο αστικής μετακίνησης συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας αντίληψης στη σχέση μετακίνησης και ποιότητας ζωής».

Παράλληλα, στη διάρκεια της «Εβδομάδας Ηλεκτρικού Ποδηλάτου», όλοι οι εργαζόμενοι στην Kosmocar και την Karenta θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του commuting με ηλεκτρικό ποδήλατο και να γίνουν οι φορείς της αλλαγής προς την ενίσχυση της μικροκινητικότητας.

Η Kosmocar οραματίζεται ένα μέλλον στη χώρα μας με την ηλεκτροκίνηση σε όλα της τα επίπεδα να αποκτά τη θέση που της αξίζει.  Στο πλαίσιο αυτό και με έμφαση στη μικροκινητικότητα, η Kosmocar αποφάσισε να μεταφέρει την εμπειρία άνω των 50 χρόνων στην αυτοκίνηση ανοίγοντας την πύλη για μια πιο “πράσινη” εναλλακτική μετακίνηση με τη σύσταση της Kosmoride το 2020. Από τότε η Kosmoride έχει μπει δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, διαθέτοντας τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο. Τα καταστήματα της Kosmoride περιμένουν το κοινό για να δει από κοντά τα κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα και να ζήσει την εμπειρία ενός test ride με το ηλεκτρικό ποδήλατο της επιλογής του.

Προηγούμενο άρθροΈρχονται τα eLCV της Arrival
Επόμενο άρθροΝέα Maserati spyder MC20 Cielo