Europ Assistance Greece: Superbrand 2021-2022

H Europ Assistance Greece βραβεύτηκε ως Superbrand για το 2021-2022 στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Παροχής Βοήθειας.

Στην τελετή βράβευσης των Superbrands, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, η Europ Assistance Greece τιμήθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της. Η διάκριση αυτή αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων των Superbrands όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε όλες τις εταιρείες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης και επιστεγάζει την επετειακή χρονιά των 30 ετών επιτυχημένης δράσης στην Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, Ιωάννης Πετούλης, δήλωσε σχετικά: “Η βράβευση της εταιρείας μας ως Superbrand, μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών στην Ελλάδα για το 2021-2022, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή καθώς αντανακλά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, οι οποίες συγκεντρώνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης, σε όλες τις έρευνες ανεξάρτητων φορέων. Ευχαριστούμε θερμά την Κριτική Επιτροπή των Superbrands αλλά και το κοινό για την τιμή και την ευθύνη που συνεπάγεται για διαρκή βελτίωση και αριστεία!”.

Προηγούμενο άρθροNissan: ένα από τα σήματα με τη μεγαλύτερη επίδραση
Επόμενο άρθροMercedes-Benz Ελλάς: Business Superbrand 2021 – 2022